Алихан

Какво ще се случи в турския сериал “Опасно изкушение”, който се излъчва всяка делнична вечер от 20.00 до 21.00 часа по bTV. Ако върнем назад лентата, ще си спомним как Алихан бе на път да зареже Зейнеп, усещайки, че започва да се влюбва в нея и колко много го променят тези чувства, пише Труд.

Това се случи, след като в съзнанието му изскочи спомен от детството, оставил дълбока травма в душата му. Като малък, връщайки се от училище по-рано, Алихан заварва майка си с чужд мъж в спалнята. Това е и причината до срещата си със Зейнеп, той да гледа с пълно недоверие и презрение на жените. Разбирайки, че привързаността му към Зейнеп върви към сватба, Алихан се плаши от самия себе си и решава да се раздели с нея и се върне към предишния си начин на живот.

Сега обаче Алихан е в пълен шок, разбирайки, че мъжът прелюбодействал с майка му е Халит, който в миналото е бил и първи приятел на баща му. Как се случва това?!

Халит решава за рождения ден на сина си Ерим , да му подари часовника, който той навремето си е купил с първата си заплата, получена от фирмата, която е основал. Дал го е за го почистят и излъскат. Носят го в кабинета му, в който в момента е и Алихан. Халит му показва подаръка, който е приготвил за сина си и разглеждайки го , младият бизнесмен вижда гравирания надпис и разбира, че това е часовникът, носен от мъжа, който като дете, сварва в спалнята на майка си. Алихан е сразен от разкритието. Значи Халит, който навремето е бил и първи приятел на баща му, е бил любовник на майка му, а впоследтвие се е оженил за сестра му.

Първата мисъл на Алихан е да удуши Халит, но едва въздържащ гнева си, решава да го унищожи постепенно и морално, и финансово. Отива на гроба на баща си и обещава да отмъсти за всичко.

Първо започва да проучва фирмите, с които Халит работи, а после намира съмишленик в плана си за отмъщение в лицето на Ендер. Тя му казва, че по случай рождения ден на сина й Ерим, Халит и е дал 5% от акциите на фирмата, и ако тя ги даде на Алихан, той ще има решаващ глас в бизнес делата на холдинга. За да стане това обаче, тя му предлага да се ожени за нея.

Дали това ще се случи, ще разберем в хода на сюжетното развитие на „Опасно изкушение“…

Междувременно майката на Йълдъз пристига в дома на Халит, за да се грижи за бременната си дъщеря. На контролен преглед в болницата обаче, се установява, че плодът не се развива и Йълдъз губи бебето, но моли майка си да запазят засега това в тайна.

Халит вика в дома експерти, за да прегледат бижутата, които съхранява във сейфа си. Те установяват, че една от огърлиците на Йълдъз е имитация (тя продаде оригинала и поръча дубликат, когато й трябваха пари, за да подкупи служителка в болницата, за да й осигури изследване, че е бременна, не подозирайки, че тя наистина носи плод).

Халит е сразен от казаното от експертите, и преглежда записите на камерата, сложена в сейфа. Точно тези, в които Йълдъз е взела огърлицата, са изтрити, факт от който и самата тя е озадачена… Сеща се, че това няма кой да го е направил, освен Кемал докато е бил къщата им. Дали е така?!

Заради измамата обаче, Халит уволнява цялата прислуга…

Междувременно майката на Йълдъз разбира, че е нежелана в дома на Халит и решава да се прибере в родния си град. От там насетне дъщеря й няма как да крие повече, че е загубила бебето. Тя не пропуска, съобщавайки новината, да каже, че тревогите, които са й създавани от Халит и децата му са виновни за това. Вменявайки този им грях, тя провокира решението на Халит да купи къща на майка й.

Виж още:„Опасно изкушение“: Коя е екранната Ендер?Шевал Сам, която успешно се превъплъщава в образа на Ендер, е родена в Истанбул през 1973 година. Ко…Oct 19 2021skafeto.com

Довечера в „Опасно изкушение“: Случва се чудо (22 октомври)„Опасно изкушение“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разк…Oct 22 2021skafeto.com

Довечера в „Опасно изкушение“: Алихан изчезва (21 октомври)„Опасно изкушение“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разк…Oct 21 2021skafeto.com

Довечера в „Опасно изкушение“: Хапчета и прогонване (20 октомври)„Опасно изкушение“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разк…Oct 20 2021skafeto.com

Довечера в „Опасно изкушение“: Ендер решава да убие бебето на Йълдъз (19 октомври)„Опасно изкушение“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разк…Oct 19 2021skafeto.com


loading...