Ангела Меркел фонд за възстановяване

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Депутатката от БСП Нона Йотова пазарува заедно с Ангела Меркел. Това стана ясно от любопитен кадър, който Йотова сподели в профила си във Фейсбук.

Българската актриса е била в Берлин и в квартален супермаркет се засякла с… германския канцлер Ангела Меркел. Под снимките, които публикува, актрисата написа: „Агенти, не съвсем под прикритие!“.

От фотосите става ясно, че високопоставената дама пазарува сама, без охрана, като редови гражданин. На кадрите се вижда как Меркел бута пазарска количка, а после минава с продуктите си и търпеливо изчаква реда си на касата. И въпреки че е една от най-влиятелните жени в света вече десетилетие, в магазина канцлерът е… обикновен клиент.

Самата Нона Йотова пък била заедно с поетесата Маргарита Петкова и Катя Костова от Арт театър, а поводът да са в германската столица е културно турне.

„На пазар в Берлин. Видни личности в квартална бакалия. Е, събрахме се!”, написа в социалните мрежи и поетесата Маргарита Петкова.

Коментарите под публикацията обобщават питането: Ще стане ли някога и у нас така?!Горещ слух: Меркел пропушила трева срещу треперенето (ВИДЕО)Необяснимото дори за лекарите треперене на Ангела Меркел спря, а в Германия упорито се носи слух, че…Aug 19 2019skafeto.com