Ангелкова секси снимка

Депутатът от ГЕРБ и бивш туристически министър Николина Ангелкова грейна с потресаващо секси снимка за ЧРД във фейсбук. Вчера дамата навърши 41 години и по този повод публикува фотос, на който могат да завидят Синди Крауфорд и Кендал Дженър.

Ангелова благодари за пожеланията за празника си. „Благодаря на всички за прекрасните пожелания за рождения ми ден! Приятели, направихте празника ми незабравим. Желая Ви от сърце здраве, любов и щастие!“, казва тя с профила си в социалната мрежа.

Наред с това обаче тя е качила снимка от поредна фотосесия, за която биха завидели много далеч по-млади дами, Самата Ангелкова е с ярко червена рокля, а зад нея също толкова ален фон. В края на октомври тя пуснала в мрежата други подобни снимки, на които позира. В средата на септември пък се появи на събитие с корекции по лицето, сред които и най-вече си личи промяната на носа.

Eкcминиcтъркaтa, кoятo e извecтнa cъc cлaбocттa cи към нaй-cкъпитe мaрки тoaлeти, нй-вероятно си е направила лифтинг на лицето и е запълнила бръчките си с хиалуронова киселина. Не е изключено бившият министър на туризма да е сложила и малко ботокс за разкош.

Това Николина Ангелкова ли е?

Депутатката е с изцяло нова визия, е постигнала зашеметяващия резултат и благодарение на филър, поставен в брадичката, пише lupa.bg.

Вижте още:
ПР версия: Ангелкова резнала носа заради здравословен проблемНосът на бившата министърка на туризма Николина Ангелкова е опериран заради сериозен здравословен пр…Sep 18 2020skafeto.com

Не е само новият нос! Ангелкова си разкраси и ушите за 9 бона (СНИМКА)Бившият министър на туризма Николина Ангелкова се появи неузнаваема на публично събитие тази седмица…Sep 18 2020skafeto.com

loading...