откровения за мъжете
Source: Flickr | Gage Skidmore (CC-BY2.0)

Анджелина Джоли е една от най-уважавваните жени в световен мащаб. Нещо повече, тя е пример за подражание на стотици хиляди жени и млади момичета, което е допълнителна отговорност, към която тя трябва да се отнася изключително сериозно. По тази причина мнението й по отношение на различни теми е важно и интересно на хората. В едно от последните си интервюта актрисата разкри нова откровения за мъжете, които са не само категорични, но и много мъдри.

Една от най-красивите жени на планетата актрисата Анджелина Джоли подчерта ролята, която мъжете могат да изиграят във формирането на личността на младите момичета, пишат от actualno.com. Актрисата, която участва във филма „Maleficent: Господарката на злото”, каза пред Би Би Си, че женските героични образи във филмите не трябва да бъдат представяни като физически силни, за да бъдат считани за истински силни.

„Мисля, че всеки път, когато се разказва история, която внушава „това е силна жена“, тя трябва да победи мъжа, или тя трябва да бъде като мъжа или трябва някак да не се нуждае от мъжа.“, сподели Джоли пред журналисти на премиерата на филма в Лондон. Позовавайки се на собствения си герой във филма и принцеса Аврора, изиграна от Ел Фанинг, Джоли каза: „И двете много се нуждаем и обичаме и се учим от мъжете.”

„И така мисля, че това също е важно послание за младите момичета, да намерят собствената си сила, но да уважават и да се учат от мъжете около тях.“, допълни звездата, предаде БГНЕС. Тя добави: „Показваме много различни видове жени между нашите герои, но също така имаме изключителни мъже във филма, и наистина искам да подчертая това.“Какво се случва с Анджелина Джоли? (Снимка)Освен талантлива актриса, която има реноме на изключителен професионалист, Анджелина Джоли е и симво…Oct 16 2019skafeto.comШокиращи разкрития за Джоли, Брад Пит и едно от децата имРазводът на Анджелина Джоли и Брад Пит бе изключително тежък и медийно отразен. Децата им бяха намес…Oct 15 2019skafeto.com

loading...