Андреа Банда Банда На кафе

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Андреа Банда е скъсала окончателно с предаването „На кафе” по Нова телевизия, така че зрителите изобщо да не я чакат. Лъчезарната инфлуенсърка няма да се завърне в екипа на водещата Гала, от който влизаше и излизаше на периоди ту заради смяна на концепцията на рубриката си, ту заради емоционални и физически неразположения, причинени от бърнаут.

„Беше малко като скъсване по-скоро. Не е да кажем, че аз тотално да съм ударила брадвата в тези отношения”, сподели Андреа Банда преди дни в „Шоуто на Николаос Цитиридис” по Би Ти Ви.

Ценно й било, както и голямо удоволствие, да прекара толкова време с жената в България с най-много жив ефир, а именно Гала. Въпреки това Андреа Банда отчете честата промяна на ролята си в предаването „На кафе”.

Тя водеше кино рубрика, която после бе прехвърлена на Стаси Кара. Андреа все продължаваше да коментира филми и звезди, като даже с колежката й ходеха на кино фестивала в Кан. Зрителите на предаването помнят чаровната брюнетка и като участник в панела с коментаторите, но някак все бе встрани и като че ли трудно се преборваше да вземе думата. По едно време Андреа Банда споделяше любопитни новини и по-специално с популярни инфлуенсъри. Това лутане в предаването „На кафе”, което Андреа съчетаваше с рекламирането на всякакви продукти в социалните мрежи, в един момент се утежни от бърнаута, който я връхлетя и я изкара от обичайния й ритъм.

Безсънието й, от което страдаше открай време, се влоши още повече и Андреа Банда стигна до там, че да спи по 2-3 часа на денонощие с месеци наред. Бореше се още с депресия и тревожност. В крайна сметка Андреа вече не се чувстваше добре не само емоционално, но и физически. Затова в разгара на тв сезона през есента на миналата година чаровната брюнетка изчезна от ефира на „На кафе”, както и от социалните мрежи, което вече бе голяма изненада за последователите й, тъй като по принцип е доста активна. Докато всички се чудеха каква е причината да липсва в медийното и интернет пространство, Андреа изкара 10-дневната лечебна програма „План да бъда” на кръстницата си Биляна Савова. И след това инфлуенсърката продължи да работи за възстановяването си. Завърна се и в „На кафе”, но не за дълго.

Лятото Андреа Банда прекара предимно в почивка, а през новия тв сезон не се появи редом до колегите си в предаването на Нова тв, което веднага повдигна въпроси дали въобще ще се завърне на екран. „Някак си все не можех да си намеря мястото. За мен е много важно, понеже от дете си представям, че правя шоу, разсмивам и съм част от нещо такова, обаче трябва наистина да ми идва отвътре. Това, за което говоря, това, което правя, истински да го чувствам. Може би не успях да си намеря напълно мястото, но може би основната причина е нещо, което започна като бърнаут”, сподели Андреа.