Андреа хонорарите Дубай

Андреа затвърди за пореден път, че не знае що е срам! Не е ясно дали задръжките на фолкаджийката, колкото и утопични да са всъщност те, съвсем са се изпарили покрай успокоителните, с които призна, че се тъпче, или просто търси поредната провокация, за да попадне под светлините на прожекторите.

Видно обаче е, че Андреа отново остави мъжката си аудитория без дъх и разхлопа сърцата ѝ! Едрогърдата блондинка публикува в социалните мрежи видео, в което зърната на гърдите ѝ са на показ.

Истината е, че хората позабравиха в последно време Теодора, както е истинското име на певицата, и повече я свързват вече не толкова с певческата ѝ кариера, колкото със семейните драми на размножилия се бивш неин партньор – профи боксьорът Кубрат Пулев, с когото според градските клюки ту са си близки, ту не са.

И докато сред коментарите в социалната мрежа Фейсбук за поредната ѝ 18+ проява преобладават хвалебствия и комплименти за външния ѝ вид, някои фенове на блондинката не ѝ спестиха и хейта – от обичайните подигравки, че прекалява с фотошопа, през обвинения в пошлост до откровено просташкия въпрос: „Цена?“.


loading...