Андреа и дъщерята на Глория

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Махленски скандал се е разиграл по време на участие на Симона Загорова. На изявата на щерката на Глория е присъствала и нейната колежка Андреа, която поискала да изпее нещо, но младата певица не й е позволила. Симона е дръпнала микрофона от ръцете на Андреа, пише Lupa.bg.

Бившата на Кубрат Пулев написа няколко изречения против Симона, които бързо изтри. Блондинката пусна снимка на Загорова и изрази възмущението си по доста неграмотен начин.

„Майка ти е велика певица. Започни да се учиш…bytheway (между другото) нямаше да те засенча! Не знам защо толкова се притесни“ – написа Андреа на шльокавица и с правописна грешка. Блондинката явно не е научила в училище, че „не знам“ се пише отделно, за разлика от „неграмотен“.

Андреа продължи с критиката към дъщерята на Глория.

„Симона Загорова, благодаря за професионализма. Поисках да иСпея нещо на живо, но ти грабна микрофона от устата ми и ми доказа първокласна колегиалност #възпитание“ – допълни сапаревобанската блондинка, която не счете за нужно да използва запетайки, които сега редакторът допълни в изреченията на русата певица.

Вижте още:
Андреа: В доста добра форма съмФолк певицата Андреа поде кампания срещу нападките, че е дебела. Блондинката пусна няколко видео сто…Jun 4 2021skafeto.com