андреа мария

Заради певици като Андреа и Мария чалга съсловието е подложено на такава ожесточена атака. Те са типични представители на лекия жанр и с всички сили се опитват да задържат негативното мнение на хората към морала на чалга певиците. 

На рождения ден на гримьора Цецо Андреев двете чалга гърли се появиха полуголи и шокираха всички с избора си на тоалет. Още повече, че и двете отдавна не са онези сексимволи от старта на кариерите им. Сега изглеждат дори плашещо и предизвикват отвращение.

Здравословен проблем мъчи Андреа от доста време насам, заради който е качила доста килограми и се е обезобразила до неразпознаваемост. Това обаче не я спира да се навлича в предишните си тоалети, което я поставя в гротескна ситуация. Тя показа провисналите си гърди, явно мислейки се все още за секссимвол.

Поредна изненада: Крум и Андреа се събрахаКрум и Андреа са двама от поп-фолк изпълнителите у нас, които имат нюх за хитови парчета. Съдейки по…Nov 2 2019skafeto.com

Андреа и Мария се съблякоха в чалготека (СНИМКИ) Андреа и Мария се съблякоха в чалготека (СНИМКИ)

Андреа и Мария се съблякоха в чалготека (СНИМКИ)

Андреа и Мария се съблякоха в чалготека (СНИМКИ)

Мария също избра провокативен тоалет, с който да покаже щръкналите си зърна. Миньончето наближава 40-те и въпреки напредналата пластична хирургия не може да скрие бръчките от безсънните нощи.

Фенка на Андреа в Инстаграм: „Дебела си!“ С отговора си обаче фурията я закопаНа всеки е ясно, че в шоубизнеса добрият външен вид е от ключово значение. Все пак красотата продава…Nov 14 2019skafeto.com

Единствено Преслава изглжедаше по-адекватно на въпросния рожден ден, който от посетители бе сравнен с истински спектакъл на клоуните.

След дъжд качулка! Кобрата проплака: Мъчно ми е за Андреа„Мъчно ми е за Андреа. Тя е много готин и истински човек“, коментира Кубрат Пулев няколко седмици сл…Oct 27 2019skafeto.com

loading...