Андреа коментира Кубрат

Дългогодишната нежна половинка на Кубрат Пулев – попфолкпевицата Андреа, коментира след инфарктния боксов мач, че българинът е бил по-добрият от двамата с Антъни Джошуа.

„Имаше реални шансове да стане шампион. 99% беше той шампионът. За мен той е по-добрият боксьор. Толкова пъти го разклати, толкова пъти Джошуа щеше да падне. За мен е по-добрият боксьор”, сподили певицата след срещата пред камерата на Нова телевизия.

„Той наистина се представи уникално. Аз съм много горда с него. Мисля, че цяла България трябва да се гордее с него. Три пъти вече е претендент за световната титла. Той доказа, че за българите няма прегради. Горда съм с него и съм сигурна, че, ако неговият баща беше жив, щеше да бъде горд с него“, каза още Андреа след мача.

Мачът се състоя след цели 10 отлагания. Кобрата оцеля след 3 нокдауна, но в 9-ия рунд Джошуа нокаутира българина с мощно дясно кроше.

Певицата Андреа беше сред онези 1000 души, заели местата си в зала „Уембли“ в Лондон по време на мача на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа за титлите в тежка категория на Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO), Международната боксова федерация (IBF) и Международната боксова организация (IBO).

Още:
Жалко! Антъни Джошуа нокаутира Кубрат Пулев в битката за световната титлаАнтъни Джошуа запази световните си титли в тежка категория, след като нокаутира Кубрат Пулев в края …Dec 13 2020skafeto.com

Кубрат Пулев благодари на феновете си след мача с ДжошуаБоксьорът Кубрат Пулев използва социалните мрежи, за да се коментира за първи път след поражението о…Dec 13 2020skafeto.com

loading...