Андреа Кубрат бебе сериал до Кубрат Пулев

Фолк певицата Андреа и Кубрат Пулев правят бебе, пише Lupa.bg. От няколко дни двамата са в турска клиника, където според запознати фолк певицата се подготвя за инвитро с хормонална терапия. Блондинката пусна стори от болнична стая в турска клиника, като не пропусна да каже, че е добре, няма да се подлага на разкрасителна процедура, а е там за рутинен преглед.

С чалга дивата е и бившият-настоящият й любим Кубрат Пулев. Двамата са отлетяли заедно към Турция. Южната ни съседка е предпочитана от много жени за инвитро процедури, защото забременяват още от първия път, а у нас се налага да плащат за повече процедури.

Кубрат Пулев и Андреа се събраха съвсем скоро и най-вероятно вече работят за наследник. „Винаги съм искал да стана баща, когато му дойде времето, и то точно от любимата си Андреа“, споделя в едно от личните си интервюта Кобрата.

Блондинката също е признавала, че иска да има 5 деца, но дълго време двамата градяха кариера и поколението беше на втори план. Близки до фолк певицата споделят неофициално, че тя има проблеми с щитовидната жлеза и заради това се подготвя с хормонална терапия за инвитро оплождане.

Вижте още:
Андреа: Дали съм с Кубрат е личен въпросС лайф от банята изненада Андреа в инстаграм часове след 34-тия си рожден ден. Блондинката пушеше ел…Jan 31 2021skafeto.com

Андреа отново се пусна гола (СНИМКИ 18+)Андреа за пореден път провокира с голите си и обработени снимки в социалните мрежи. Фолк певицата ка…Feb 9 2021skafeto.com

loading...