пулев андреа

Бившата половинка на родния боксьор Кубрат Пулев – Андреа пусна много любопитен цитат от великия Фьодор Достоевски в социалните мрежи. В него се говори предимно за лъжата и самозалъгването. По принцип подобно съобщение не би се приело по особен начин, ако само преди няколко дни Кобрата не бе заговорил за отношенията си с едрогърдата блондинка.

Пулев сподели следното относно края на връзката с фолк певицата: „Тя обяви раздялата преди известно време, истина е. Скарахме се много крайно няколко пъти, разделихме се няколко пъти.

Тя е невероятен човек, уникален, говорихме си много по въпроса, но в крайна сметка, когато няма разбирателство и една връзка дълго време не върви към развитие и за двете страни е редно да се намери път да тръгнат нещата по съвсем различен начин“.

Андреа потресе феновете си с новата си визия (Снимки)Андреа е една от певиците у нас, която в последните години не е особено активна в професионално отно…Sep 27 2019skafeto.com

Самата блондинка пък написа часове по-късно следното: „Най-важното, не се самозалъгвайте. Този, който се самозалъгва и слуша собствените си лъжи, достига до момент, в който не е в състояние да различи истината в него или около него, като по този начин губи цялото си себеуважение и уважението към другите. С липсата на уважение, той престава да обича“.

Дали обаче мистериозното съобщение на Андреа е свързано с Кобрата, можем само да гадаем, пише агенция Блиц.
Андреа изуми всички с реакцията си за килограмитеФолк дивата Андреа сериозно се е увлякла по услугите на фотошоп, толкова, че чак на моменти губи връ…Sep 23 2019skafeto.com

loading...