Андреа

Андреа е една от певиците у нас, която в последните години не е особено активна в професионално отношение. Това, разбира се, не значи, че не прави музика, но не със същия интензитет, както преди. Освен всичко друго, тя преживя и раздяла с дългогодишната си половинка Кубрат Пулев. Личните проблеми на певицата са й се отразили, което е съвсем нормално, но промяната във външния й вид шокира феновете й, които са свикнали да я виждат в неотразим вид.

Преди няколко години Андреа бе истински секссимвол, но още оттогава е известна със страстта си към фотошопа, пишат от show.blitz.bg. Обработените й снимки я правят неразпознаваема на живо. От известно време водеща тема е рязкото качване на килограми, които съсипват певицата. Известно време дори не се появяваше в публичното пространство, тъй като промяната във външността е очевидна и буди смях сред хейтърите и съжалени сред останалите.
Андреа потресе феновете си с новата си визия (Снимки)

В Инстаграм обаче Андреа е много активна. И до такава степен обработва снимките си, че въобще човек не може да я познае. В социалните мрежи се шегуват, че профилът й е на несъществуващ човек, а направен посредством програма.
Андреа потресе феновете си с новата си визия (Снимки)

Наскоро певицата реши да поеме участие и да изкара някой лев. Съвсем естествено за пет пъти по-нисък хонорар от времето, когато беше действащ изпълнител в „Пайнер“. И въпреки изричната забрана да я снимат се появиха папарашки фотоси, които шокираха и най-верните й фенове. „Няма лошо в това , че си качила малко, че си дебеланка, закръглена, пухкава, има лошо да си правиш толкова корекции по снимките. Може би, ако тя започне да се харесва някак, ще спрат и коментарите. Надявам се“, пише възмутена нейна почитателка.

Теодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа, е родена и отраснала в София. Още в невръстна възраст започва да се занимава с различен вид изкуства – музика, рисуване, балет. Родът и семейството и е дълбоко свързан с музикалното творчество. Баба ѝ Тодорка Ахтарова е бивша балерина и дългогодишен помощник-режисьор в Народния театър „Иван Вазов“. Неин пръв братовчед е известният композитор Борис Карадимчев. Прабаба ѝ е бивш цигулар, а прадядото – Михаил Ахтаров дългогодишен диригент на хор „Кавал“.

Другата ѝ прабаба е солистка в театър „Ренесанс“, заедно с Мими Балканска. Иван Вазов е впечатлен от нейните представления и лично я поздравява за изпълненията ѝ. Андреа от малка пее и взима уроци по солфеж и пиано от леля си, която е оперна певица и бивш солист на Врачанската опера. Учи се да свири на китара от дядо си, който ѝ предава всички шлагери и градски песни, които знае. Всичко това е съчетано и със школа по класически балет, която Андреа записва още на 4-годишна възраст.Андреа изуми всички с реакцията си за килограмитеФолк дивата Андреа сериозно се е увлякла по услугите на фотошоп, толкова, че чак на моменти губи връ…Sep 23 2019skafeto.comАндреа – реалност срещу фотошоп (Видео)Андреа може да се опитва да заблуждава почитателите си, че има моделска фигура, но истината лъсва от…Sep 4 2019skafeto.com

loading...