андреа проблем

„Миналата година по това време почти спрях да се храня. Беше толкова крайно, че когато трябваше да ям, дори и малкото храна ми докарваше тревога и паника“, разказва Андреа пред своите фенове.

Певицата разкрива, че не е стигнала до крайности. Освен за проблемите с яденето Андреа зачеква и темата за децата, докато излива душата си пред феновете. „Да, искам да имам деца! За мен създаването на деца е толкова важно, колкото и те самите да израснат в семейство, където родителите им са опора един за друг. Родителите са пример и влияят ужасно много на ментално състояние на децата. Искам да имам деца от близо 7 години, но за мене бракът има значение. Ако идеята е просто човек да се размножи (извинявам се за израза), тогава той винаги може да намери сурогатна майка или жена, готова на всичко, само и само да е до някой. Докато след време това „всичко“ ще се обърне срещу нея“.

Според запознати това обаче не е точната причина. Блондинката е правила няколко опити да забременее с бившия си Кубрат Пулев. За съжаление обаче не се овенчава с успех. Вероятно затова е имала и проблеми с напълняването, което и до ден днешен я мъчи и често я подлага на подигравките заради неуместни фотошоп решения.

Звездата разкрива, че в момента е изключително заета, тъй като работи едновременно по няколко проекта.

Вижте още:
Прадядото на Андреа лежал в затвораАндреа се е заела да пише книга за рода си. Певицата винаги е изтъквала гордостта, която таи към род…May 2 2021skafeto.com

Андреа проговори за хонорарите в чалгатаФолк певицата Андреа проговори за сложното положение с хонорарите в своя бранш след пандемията и се …Apr 16 2021skafeto.com


loading...