примамлива обява

Когато един човек започне собствен бизнес, независимо от сферата, за която става дума, в някакъв момент му се иска да има някой друг помощник, с когото да може да си раздели всички задачи, за да бъде хем по-ефективен, хем да има малко свободно време. Точно това личи от интересната и примамлива обява, която пусна поп-фолк дивата Андреа в социалните мрежи.
Андреа с примамлива обява (Снимка)

Фолкпевицата Андреа шокира последователите си в Инстаграм с доста нетипична обява, предават от show.blitz.bg. Певицата обяснява надълго и нашироко от какъв човек точно има нужда. Откакто се махна от „Пайнер“, а явно и раздялата с Кубрат Пулев е повлияла, но музикалната кариера на Андреа тотално замря. От водещо име в тази индустрия сега се превърна в треторазрядна певачка, която от дъжд на вятър има по някое участие срещу скромната сума от 1500 лв.

Изпълнителката на „Неблагодарен“ явно е замислила нещо. В Инстаграм тя сподели, че си търси личен асистент със средно ниво на владеене на английски език и компютърна грамотност. Певицата е оставила е координати за кандидатстване.

Най-вероятно певицата възнамерява да се възползва от славата покрай болезнената раздяла с Кобрата и да се опита да възвърне старите си позиции в попфолка. Вече е започнала да наема екип от специалисти, които да се грижат за нейния имидж. Има всички шансове да прикове отново вниманието на своите почитатели, след като в момента името й е едно от най-обсъжданите покрай края на връзката й с Кубрат Пулев и рязкото качване на килограмите, вероятно от някакво хормонално заболяване.

Теодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа, е българска попфолк и поп изпълнителка. Теодора Андреева е родена и отраснала в София. Още в невръстна възраст започва да се занимава с различен вид изкуства – музика, рисуване, балет. Родът и семейството и е дълбоко свързан с музикалното творчество. Баба ѝ Тодорка Ахтарова е бивша балерина и дългогодишен помощник-режисьор в Народния театър „Иван Вазов“. Неин пръв братовчед е известният композитор Борис Карадимчев. Прабаба ѝ е бивш цигулар, а прадядото – Михаил Ахтаров дългогодишен диригент на хор „Кавал“. Андреа отвърна на КобратаБившата половинка на родния боксьор Кубрат Пулев – Андреа пусна много любопитен цитат от великия Фьо…Oct 1 2019skafeto.comКобрата сложи край на слуховете и разкри защо са разделени с АндреаЕдна от най-стабилните двойки в родния елит доскоро беше тази, съставена от поп-фолк дивата Андреа и…Sep 30 2019skafeto.com

loading...