Андрей Игри на волята

Големият победител в трети сезон на „Игри на волята“ Андрей продължава живота си, а победата е само един голям бонус. В интервю за Vbox7 той сподели, че ще вложи парите в своята дъщеричка, а малка част, за да се поглезят с красивата му съпруга.

Андрей разказа, че не е очаквал да издържи толкова много време без родителите си, без жена си и детето. „Това е изключително сериозно психологическо натоварване. Знаех, че физически съм отлично подготвен, но не подозирах, че ще издържа толкова много от психологическа гледна точка“, сподели той пред NOVA. Но по-любопитен момент за зрителите беше появата на жена му Ксения, която изглеждаше видимо притеснена от първото си тв гостуване.

Ето я красивата жена на Андрей от "Игри на волята" (ВИДЕО)

Ето я красивата жена на Андрей от "Игри на волята" (ВИДЕО)

Както ви информирахме преди седмица – вдъхновена от победата на мъжа си, красавицата е взела решение да се запише на кастинга за следващия сезон на екстремното шоу. Но дали ще може да повтори успехите му – само времето ще покаже.

„Съпругата ми също много иска да участва в „Игри на волята: България“ и вече се записа за кастинга. Мисля, че физически няма да има проблем, но психологически ще се натовари много. Тя е още по-срамежлива и от мен, а това ще ѝ попречи“, каза Андрей.

Макар и победител, Андрей продължава да се занимава с доста дейности след Игрите. Той ни разкри, че има малък бизнес за почистване, както и работи в сладкарски цех на свой близък приятел.“Аз съм там, където са парите и се плаща“, разказа той и не крие, че е щастлив от живота си и се гордее, че вече е български гражданин.

Виж още:Морунов и Елизабет от „Игри на волята“ се събират в ново риалитиДвама от най-популярните участници в последния сезон на „Игри на волята“ – пожарникарят Димитър Мору…Dec 7 2021skafeto.com

Кой спечели стоте бона от „Игри на волята“Андрей е новият победител в най-екстремното риалити в българския телевизионен ефир „Игри на волята: …Dec 4 2021skafeto.com

Няма да познаете Милена от „Игри на волята“ в тази форма (СНИМКА)Една от любимките на зрителите в предаването „Игри на волята“ 2021 вече не е в играта. Тя се изправи…Nov 26 2021skafeto.com


loading...