Андре Токев

Популярният шеф-готвач Андре Токев, който през миналия ноември бе хванат от органите на реда зад волана на автомобила си под въздействието на алкохол, управляващ превозното средство, останало по джанти, на Околовръстното шосе в София, даде първото си интервю, откакто бе лишен от свобода и пратен зад решетките. Месеци след случилото се, той реши да говори с Мартин Карбовски, посетил го в затворническото общежитие в Казичене, където бившият член на журито в предаването „MasterChef“ излежава присъдата си.

В разговора си с журналиста Токев разказа как минават дните му там, като обясни, че мястото всъщност е много приятно, сравнявайки го със санаториум.

„Добре съм. Имам време да спортувам и чета“, обяснява той във видеото от поредицата „Сурово“, публикувано в YouTube канала на Мартин, а освен това допълва, че в затвора е осъзнал много неща, научавайки се да гледа на тях по различен начин.

В посланието, придружаващо публикацията в сайта за видеосподеляне, Карбовски не крие изненадата си, че за първи път се натъква на човек в подобно положение, който е съгласен с наложеното му наказание, считайки го за напълно заслужено, вместо да се опитва да се изкара жертва на несправедливост, мъчейки се да спечели чуждите симпатии, с цел да се изкара невинен.

Известният готвач, който притежава луксозен ресторант в центъра на столицата, признава, че не работи в кухнята на пандиза, но твърди, че момчетата там се справят добре. Освен това споделя, че откакто е там пие единствено вода.

Андре, който демонстрира добра физическа форма в резултат на тренировките, изтъкна, че останалите затворници са интересни и дори научава различни неща от тях. Нещо повече, той подчерта, че не получава по-специално отношение от никого.
„Никой не те гледа по друг начин, няма лошо отношение към мен. Даже егото ми малко се „прибра“, което за мен самия е много по-добре. Понякога хората тук са много по-чисти, тъй като сме на едно ниво, ние всички сме затворници“, уточнява той.

„Готин човек с човешки пороци и дано наистина си вземе поука за шофирането“, „Шеф Токев е за пример. Разсъждава много правилно относно случилото се. Ще се радвам да се среща с млади хора като излезе и сподели всичко което е преживял докато е бил там“ и „Страхотен човек. Ще мине и това, ще бъде още по-добър“, са само част от коментарите, редящи се под видеото.

Виж още:Жената на Андре Токев с нервен сривСъпругата на шеф Андре Токев е изпаднала в нервен срив след решението на съда да го прати в затвора,…Jan 28 2022skafeto.com


loading...