Анелия бисери

Фолк певицата Анелия за пореден път показа, че даването на интервюта не е нейната стихия. Пайнерката счупи тъпометъра по време на разговора си в обедното „Преди обед“ по бТВ, където изуми зрителите с баналните си изказвания и лишена от всякаква мисъл изречения.

„След тези ситуаци в цял свят, аз нямаше какво да правя и станах дизайнерка. Трябваше да изразя себе си по друг начин. Гледах да е нещо, което ми е приятно“, заяви за новото си амплоа на дизайнер тя, като обобщи, че влиза в ролята на моден творец, след като е получила и награди за стила си като Модна икона, пише Хотнюз.

След това певицата подхвана реч като на продавачка на пазара за реплики в Димитровград:

„Качеството не подлежи на обсъждане. Платовете са от чужбина, избрали сме цветовете по най-актуалните, по-свежи – това, което иска пазара. Това е най-актуалното в момента“, отсече Анелия и не пропусна да отбележи, че екипа й я информирал, че имало голям интерес към спортните й дрехи.

„Аз нищо не правя, принципа ми за музиката и за всяко едно нещо, което правя е да се забавлявам докато правя това, което обичам. От там насетне работя с най-добрите екипи. Това е моето разковниче на успеха. Така е и в амплоато ми на дизайнер. Предавам емоцията си и те създават това, което виждате. Дават ми 3-4 опции и аз избирам най-доброто“, разказа за дизайнерския си процес брюнетката от Стара Загора.

Изненадващо за самата Анелия, лице на колекцията й е Ивон.

„Дъщеря ми не обича да се снима, не обича да се говори за нея и не обича да я свързват с мен. Този път обаче я обедих да се снима като модел“, отсече певицата.

Тя също така разкри, че бъдещата абитуриентка имала хубав глас и може да пее, но засега още не е избрала попрището си. Освен, че се е насочила да учи висше образование, специалност Бизнес администрация.

„Има сериозна връзка, момчето й е много добро, прави всичко за нея“, издаде още гордата майка.


loading...