Хонорарите на фолк певиците скочиха до небето и то повечето от тях за пеене на пълен плейбек. Но неподобаващо на тези хонорари поведение демонстрира Анелия по време на участието си във Велинград, пише show.blitz.bg.

Изпълнителката на хита „Погледни ме в очите“ се появи на сцената с рокля, с която обикаля вече година клубовете в страната. Но в разгара на вечерта тя сътвори и нов гаф, а хората в луксозния клуб останаха втрещени от звездата пред тях.

Анелия не издържа да пее цял час на високи токчета и реши да се събуе и да продължи на бос крак. Публиката в СПА курорта е доста претенциозна и много изпълнители се жалват, че не успяват да ги вдигнат и са им нужни повече усилия, за да стане купона. Вероятно и самата Анелия се е затруднила, затова е решила да захвърли суетата и да се раздаде повече в танците, което може да се случи по-добре, ако е без обувки.

Анелия се изложи на участие във Велинград (СНИМКА)

Импровизацията не беше приета така радушно от всички посетители в заведението, както и от хората, които видяха снимките от въпросната вечер. „С този тоалет я виждаме много често, от година насам не го съблича. Толкова ли няма пари за други рокли?! А и какво неуважение е да се събуеш боса на сцената…“, коментират възмутени фенове в социалните мрежи.

„Искат по една торба пари, а насреща не предлагат нищо. Не виждат ли, че вече залязват и все по-малко хора ходят на участия с изпълнител. Останаха малко тези, които наистина се раздават за публиката си и пеят на живо“, гласи друг коментар в мрежата.


loading...