Анелия се показа драстично променена на снимачната площадка на своя нов клип. Певицата заложи на нова визия и избяга далече от образ си на блондинка. След като дълги години фолк певицата не „изневери“ на любимото русо, в началото на 2021 мина в отбора на брюнетките и вече не е клонинг на колежката си Емилия.

„Реших и го направих. Консултирах се с приятелки дали не взимам прекалено емоционално решение, обаче те казаха: „Давай, ние сме за“ – сподели певицата пред „Папараци“.

Промяната не е свързана с нов мъж в живота й, категорична е изпълнителката. „Всички, които ме видяха, казаха, че изглеждам много по-малка. Не знам дали защото съм с къса коса, или защото е нещо различно“ – обяснява тя.

Анелия смени визията

Анелия смени визията

Анелия смени визията

В една от визиите си певицата е в ролята на строга господарка, а в друга разкрива секси натюрела си.

Вижте още:
Анелия и Мария Илиева отиват на „Мис Плеймейт“Въпреки пандемията Playmate Of The Year 2020 ще има, дори ще има и музикални трофеи в лицето на Мари…Dec 12 2020skafeto.com

Анелия откровено: Грешна диагноза ме отдалечи от Коко Динев„Аз съм един изключително чувствителен човек, едновременно материална и духовна. Двете крайности – ч…Dec 7 2020skafeto.com

loading...