Анелия призна

Анелия е сред най-обичаните български поп-фолк певици. Тя впечатлява феновете си не само с песните и таланта си, но и с поведението си, което може да послужи за пример на много хора. Анелия призна и кои са най-съкровените й желания, които иска да се сбъднат през идната 2020 година. Оказва се, че те далеч не са толкова изненадващи или нетрадиционни.

Анелия не крие, че мечтае да създаде отново семейство, съобщава HotArena, предават от novini.bg. Певицата сподели любопитен пост в профила си в социалната мрежа, в който пише какво се очаква да ѝ се случи през следващата 2020-та година. А именно – сватба, нова къща и бебе. „Изглежда се надява да ѝ се случи, дано“, коментират феновете. Нищо чудно през 2020 година наистина да станем свидетели на нова сватба в поп фолка, още повече, че напоследък Анелия се старае изключително да поддържа перфектната си форма. Тя е нон стоп във фитнеса, което най-вероятно се дължи на наличието на нов мъж до нея. Тя обаче държи гаджетата си далеч от медиите, така че надали ще го покаже публично.

Но при всички положения е ясно, че мъжът, който ще ѝ направи дете, трябва да отговаря на две условия – да е млад и да е богат. Много богат! Каквито са били всичките ѝ предишни гаджета. Тя дълго време беше обвързана с министерския син Калоян Арсенов, както и с богаташкия наследник Мартин Данона. И двамата не спираха да я глезят, но така и не я заведоха пред олтара, нито пък се престрашиха да ѝ направят бебе. Тя вече има един брак зад гърба си, с Коко Динев, от когото има и дъщеря Ивон.

Анелия е родена на 1 юли 1982 г. в Стара Загора, в семейството на Светла и Георги Атанасови. Майка ѝ е родом от Санданския край (дядото на Анелия по майчина линия е от с. Ласкарево, баба ѝ е от с. Любовка), но още малка се премества със семейството си в Стара Загора. В рода на Анелия по майчина линия има музиканти, а дядовците ѝ са гайдари и тамбуристи. Кръстена е на дядо си по бащина линия, Атанас. Майка ѝ пее в група до 35-годишна.

Анелия започва да взима уроци по пиано още в детската градина. Когато е във 2-и клас, по инициатива на нейна учителка по пеене в началното училище Славка Иванова е сформирано триото „Гласовити тракийчета“, в което участват Анелия и още две нейни съученички. През 1994 г. триото записва в „Балкантон“ собствена плоча с народни песни, предимно от Тракийската фолклорна област. Също по инициатива на Славка Иванова, след това Анелия пее в малкия хор на ансамбъл „Загорче“. През този период тя ходи и на уроци по народни танци и тренира художествена гимнастика. По препоръка на Димитър Колев, диригент в Радио „Стара Загора“, в началото на 5-и клас започва да учи гъдулка при Начко Влайков. През 1996 г. Анелия е приета в Средното музикално училиже „Филип Кутев“ в Котел – пета в класирането на приетите ученици с оценка 6,00 по гъдулка и 5,50 по солфеж. Впоследствие с гъдулката получава и множество награди. През 2001 г. завършва училището със специалност „Гъдулка“.Нова любов в живота на Анелия?Анелия е сред най-обичаните от феновете и уважаваните в гилдия поп-фолк певици у нас. Тя успява да п…Nov 11 2019skafeto.comЗамесиха Емилия, Коко Динев и Анелия в голям скандалПевицата Емилия е поредна жертва на хакерска атака. Този път обаче нещата преляха чашата и освен, че…Aug 8 2019skafeto.com

loading...