димитър рачков Анита Димитрова рожден ден

Анита Димитрова отбеляза 22-ия си рожден ден с купон в чалготеката на Константин, който дирижираше празненството, пише Hotnews.bg.

Новата любов на Димитър Рачков бе избрала лъскава къса рокля с презрамки, в който можеше да демонстрира на воля хубавата си фигура. Във вихъра на празненството летят салфетки, а празнични бенгалски огньове осветяват рожденичката. Актьорът и хубавицата не крият чувствата си и си разменят целувки.

Интровертът Димитър Рачков не може да бъде видян по чалготеки, нито дори в пиано клубове с компания, но явно е готов на всякакви жертви заради младата си приятелка. Тя пък се раздава на макс и видимо е почитателка на фолк музиката, която я кара да танцува като луда.

Ето с кого гаджето на Рачков стана на 22 години Ето с кого гаджето на Рачков стана на 22 години Ето с кого гаджето на Рачков стана на 22 години

Преди тържеството Рачков зарадва блондито с огромен букет в бяло, който може би издава бъдещите му намерения към Димитрова. Комикът, който започва своето турне из страната, е с 26 години по-стар от любимата си, но това не пречи на любовта им.


loading...