Млад и мускулест фитнес инструктор е зарязала Анита Димитрова заради 48-годишния комик с бирено шкембе Димитър Рачков, съобщава Show.bg. Преди да срещне актьора, Анита била лудо влюбена в зноен симпатяга, който на всичкото отгоре разполагал със солидна банкова сметка. Името му засега остава загадка, но не и возилото, с което движи из родния град на плеймейтката – Хасково.

Мачото кара Мерцедес S класа за близо 100 000 лева. В Хасково е доста популярен и желан ерген и всички златотърсачки не можели да се начудят на Анита защо го е зарязала заради „чичката Рачков“.

Връзката на Димитрова с фитнес инструктора била доста сериозна. Разделили се преди година и половина, а според запознати той е бил първият й мъж. Всъщност това не бива да ни учудва – все пак само допреди 3 години Анита е била ученичка. 22-годишната красавица в момента е студентка Университета за национално и световно стопанство, където колегите й не спират да я ухажват. Тя обаче била вярна на Рачков.

Анита сменила фитнес инструктор за Рачков

Вижте още:
Анита тормозила РачковДимитър Рачков си сложи таралеж в гащите си приятелка – Анита Димитрова. Плеймейтката се тресяла от …Apr 22 2021skafeto.com


loading...