Бранко

Два развода са белязали съдбата на новинарката Ани Салич. Само най-близките хора от нейното обкръжение знаели, че преди да срещне сърбина Бранко и да му роди две деца, водещата имала друг съпруг.Ани Салич побесня, показа „палата си“ и отсече: Ще има разплата има – тук, не на небето (СНИМКА)„Жълти медии отново лъжат за баснословната ми заплата от 18 000 лева, за апартаменти, които имам в С…Aug 13 2019skafeto.com

Информацията потвърждават и нейни колеги от Нова телевизия, които са присъствали и са запознати с първите ѝ стъпки в медията. Тогава Ани, по баща Валеова, спечелила конкурс за говорители и се представяла на ръководството и екипа на Нова тв с фамилията Златанова. Така поискала и да я изписват на екрана в началото на новинарската емисия.

По онова време тв звездата била само на 25 години и никак не обичала да говори за личния си живот. Единственото, което се знае за първия ѝ мъж, е, че бил строителен предприемач с доста възможности. Съжителството им обаче не просъществувало заради несходства в характерите, а и благоевградчанката не искала да бъде обикновена домакиня, а да прави кариера в тв бранша.

Именно работата я срещнала с втория ѝ мъж и баща на двете ѝ деца – Бранко, който тогава бил технически директор на телевизията. Двамата се женят през 1998 г., а почти 20 години след това последва и раздялата им. Макар нито един от двамата да не потвърди официално новината, Ани на няколко пъти открито намеква, че сърбинът е вече част от миналото ѝ. Първото, което новинарката направи, за да ознаменува разлъката, беше да си върне моминската фамилия Валеова, нищо че за зрителите все още е с далеч по-познатата Салич.Като в Холивуд: Ани Салич с 18 бона заплата! Удари по имоти Виктор НиколаевКуп тв водещи, новинари и журналисти у нас живеят досущ като холивудски звезди. Въпреки че родният ш…Jul 8 2019skafeto.com

След това си сложи статус „необвързана“ в социалната мрежа „Фейсбук“. Навръх скорошния си 50-годишен юбилей призна в интервю, че си пожелава нова любов, с която да остарява спокойно, а преди дни заяви, че се грижи за децата си Лазар и Хана съвсем сама. Откакто се е развела, Ани не е обявила да има човек до себе си.


loading...