ани салич

„Жълти медии отново лъжат за баснословната ми заплата от 18 000 лева, за апартаменти, които имам в София и по света, палат в Рударци и “Волво” за 100 хиляди. Няма такова нещо!“. Това отсече водещата на Нова телевизия Ани Салич.Като в Холивуд: Ани Салич с 18 бона заплата! Удари по имоти Виктор НиколаевКуп тв водещи, новинари и журналисти у нас живеят досущ като холивудски звезди. Въпреки че родният ш…Jul 8 2019skafeto.com
Ани Салич побесня, показа "палата си" и отсече: Ще има разплата има - тук, не на небето (СНИМКА)

„Моят палат е едноетажна сглобяема къща, имам един апартамент в София и карам кола, произведена 2011 г. и оценена от застрахователите ми за 10 хиляди евро. Работя всеки Божи ден повече от 30 години, а вече 20 съм водеща, плащам си данъците и се грижа за семейството си“, допълни тя.

Ани Салич изригна в социалните мрежи по повод твърденията, че имала къщи в Белград и Благоевград и била на първо място по имоти сред телевизионерите. Като доказателство за думите си Салич показа дома си и талона на автомобила си в интернет.

„Служител съм на частна медия с прозрачни собственици – успешни бизнесмени, които със сигурност няма да хвърлят излишни пари на вятъра.

Как може толкова много години да лъжат и мразят, а и не само това – да имат стотици хиляди читатели тези вестници?

Няма да разбера.

Но знам, че справедливост и разплата има. И то тук, на земята, а не на небето”, не крие гнева си водещата.Напрежение в ефира: Ани Салич и Гала в тежка войнаТежка война е избухнала между двете гранд дами на Нова телевизия – Ани Салич и Гала, доверяват хора …Mar 21 2019skafeto.com

loading...