ани цолова
Снимка: Александър Михайлов

Популярната бивша водеща Ани Цолова отбеляза истински рекорд по отношение на отслабването си. Едва преди две години тя бе пълничка, а камерите в студиото допълнително качваха килограми върху тялото й.

От онова време насетне Ани Цолова се зае активно със спорт, премина на разделно хранене и почти отказа месото. Резултатите са видими за всеки, а тя неведнъж е разкривала и режима на хранене, с който е постигнала чудото.

Днес вече имаме рецептата и за нейния единствен по рода си домашен еликсир за отслабване, който тя научила съвсем случайно от своя позната.

„Лесно е за приготвяне, а и жената очевидно бе свалила от теглото си, затова реших да го пробвам и аз. Оказа се наистина ефективен и най-важното е, че помага не само за регулиране на теглото, но и е страшно здравословно. В дните, като не тренирам, или по празници, този еликсир ми помага да не кача и грам. А рекордът ми е минус 3 кг за седмица, при това без да се ограничавам кой знае колко в нормалното си хранене“, разкрива Ани Цолова.

Ето и лесната и бърза рецепта за домашния еликсир:

Трябва ви сок от два големи лимона и една средно голяма връзка магданоз, която да пасирате. Получената смес от магданоза заедно със сока от лимони, прибавяте към половин литър вода. Разбърквате хубаво и това е!

Важно е да знаете, че по такъв начин полученият еликсир ви е предостатъчен за два дни – по 250 грама на ден. Пиете го веднъж дневно, но най-добре е да не го приемате вечер, а след закуската или обяда си.

Любо Нейков неузнаваем: Комикът свали ударно 15 кила с диетата на Марта ВачковаЛюбо Нейков е предприел крути мерки в отслабването си и вече бил минус 15 килограма. Този път комикъ…Jan 27 2019skafeto.com Съхранението на еликсира е в стъклен буркан в хладилника. Когато привършите дозата си, направете си я отново за два дни и така продължете да я пиете всеки ден.

Уникалното при нея е, че колкото повече време я приемате, толкова по-добри резултати получавате.

Този еликсир отлично изчиства отоците и натрупаната излишна вода в тялото и спомага за по-лесното разграждане на мазнините. Да не говорим за ползите му за цялостното ни здраве – съставките в него говорят сами по себе си.

Здравословна крем супа от тиквички, гарнирана със синьо сиренеЗа да имаме здрав стомах и да поддържаме добра фигура е важно да се храним разнообразно. Трябва да п…Jun 23 2019skafeto.com

loading...