нападки

Антония Петрова е една от родните миски, която от години насам е в публичното пространство и мнението й се цени високо както от обкръжението й, така и от обществото. Факт е, че в повечето случаи тя е премерена в оценките си, затова определено става интересно, когато тя открито отправи критика или нападки към някого. Точно това се случи наскоро и сега всички се чудят дали не назрява поредния грандиозен скандал в родния хайлайф.

Голям светски скандал е напът да ексалира, пишат от show.blitz.bg. Антония Петрова си позволи да изкаже мнение за Андреа, което не бе от най-ласкавите. А доколкото сме запознати с характера на фолкпевицата, със сигурност се е почувствала обидена и в най-удобния момент ще забие жилото си в Петрова.

Повод за възмущението на Антония от Андреа е последната дискусионна тема в „Папараци“, където с Жени Калканджиева и Елизабет Методиева обсъдиха звездите, които прекаляват с фотошова в социалните мрежи.

Българският модел и светска личност, Антония Петрова, която е известна с титлите си “Мис България 2009” и “Мисис Русия 2012”, посочи чалга изпълнителката Андреа, като звездата, която прекалява с програмата за обработка на снимки – Фотошоп.

“С цялата ми симпатия към нея, не знам Андреа кого се опитва да излъже, тъй като много хора сме я виждали на живо и тя не изглежда въобще по начина, по който се показва на снимките си.” – с тези думи родната миска посече Теодора Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа.

Нейната колежка Елизабет Методиева пък се нахвърли срещу Фики Стораро, който също е върл почитател на фотошопираните снимки. Бети похвали Деси Слава, която след раждането на втория си син не успя да свали килограмите, но не се притеснява да се показва и в този си вид.Жега! Антония Петрова, Жени Калканджиева и Бети Методиева грейват в „Папараци“Жени Калканджиева и Антония Петрова-Батинкова стават коментаторки в предаването „Папараци“ по БТВ. Т…Sep 13 2019skafeto.comАнтония Петрова-Батинкова разкри какво го чака Кубрат Пулев заради скандалната целувкаДобре известно е, че Антония Петрова-Батинкова е юрист по образование и освен по теми, свързани с мо…Mar 31 2019skafeto.com

loading...