Антон Радичев проблем

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Антон Радичев е сред любимите комици на хората. Той не само е чудесен актьор, но и винаги се е държал на висота в публичното пространство, което му спечели уважението на поколения българи. Сега обаче Радичев е изпаднал в неприятна ситуация.

Актьорът Антон Радичев го закъса здраво и не за първи път причина за проблемите и главоболията му е до болка познатата му „Топлофикация“! Любимият комик, когото често наричат Баба Тонка, вече е със запорирана пенсия, пишат от show.blitz.bg. Сметката му е блокирана след скорошно излязло решение на съда за дълг към „Топлофикация“ от 4000 лв., което заедно с лихвите възлиза на 6000 лв.

Радичев, разбира се, обжалва решението на съда, сигурен, че ще му върнат парите, пише „Телеграф“. Припомняме, че преди малко повече от година звездата на Народния театър успя да осъди енергийното дружество по друг казус и дори му върнаха 800 лв. Освен това му била върната и цялата сума за адвокатски разходи, която пръснал по време на процеса.

„Истинско чудо! Оказа се, че от „Топлофикация“ са закъснели и е тяхна грешката. Имам много добър адвокат, който сега продължава и с други подобни дела. Скоро ми предстои още един процес за моя апартамент, в който живея, защото върнатите пари са от наследственто жилище на майка ни. Повечето време живея при жена ми Еми и моя дом не го ползвам, а ми пишат сметки, въпреки че съм изключил парното. Е, ходя от време на време да го наглеждам“, споделя актьорът пред изданието.

Както е известно в кашата с банковите задължения го забърка бившият му зет Богомил Грозев. Докато новинарят все още живееше с дъщерята на Радичев, от която има дете, актьорът решил да им помогне да построят своя къща и така изтеглил кредит на свое име, като заложил собственото си жилище. След раздялата Грозев уверявал, че ще бъде коректен, сам ще погасява вноските и ще прехвърли кредита на свое име, но вече години наред това не се случва.

Вижте още:Антон Радичев осъди парнотоАнтон Радичев спечелил битката с „Топлофикация“ и успял да вземе 800 лева обезщетение, след като дру…Feb 19 2020skafeto.comМамалев, Антон Радичев, Тончо, Камен и Катето Евро предизвикаха фурор в НДК (Снимки)Георги Мамалев, Антон Радичев, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, Катерина Евро и други популярни …Dec 21 2019skafeto.com