Антон Радичев

Антон Радичев спечелил битката с „Топлофикация“ и успял да вземе 800 лева обезщетение, след като дружеството го осъди неправомерно.

През май преди 2 години стана ясно, че актьорът е бил осъден да плати 261 лв. за просрочени сметки от декември 2012 г. до април 2014-а. Той обаче не се примири с несправедливостта и веднага започна да търси правата си по съдебен път. Мотивът на Радичев бе, че задълженията, за които му лепнали присъда, били чужди. В продължение на повече от 2 години той се опитваше да докаже пред съда, че наследственият апартамент, където се натрупала сметката, бил продаден още преди да започнат да растат дълговете. В крайна сметка спечелил делото и получил даже 800 лева обзщетение. Освен това му била върната и цялата сума за адвокатски разходи, която пръснал по време на процеса.

Въпреки това финансовото му положение не било цветущо. Комикът, когото в гилдията наричат Баба Тонка, е пенсионер, но продължава да работи и в Народния театър. Оттам обаче не получавал чак толкова висок хонорар, че да покрива кредита, който години наред виси като хомот на врата му. В кашата с банковите задължения го забърка бившият му зет Богомил Грозев. Докато новинарят все още живееше с дъщерята на Радичев, от която има дете, актьорът решил да им помогне да построят своя къща и така изтеглил кредит на свое име, като заложил собственото си жилище. След раздялата Грозев уверявал, че ще бъде коректен, сам ще погасява вноските и ще прехвърли кредита на свое име, но вече години наред това не се случва. В същото време водещият на новините не спира да демонстрира баровски стандарт на живот, като кара джипове за десетки хиляди левове и ходи да кара ски в Италианските Алпи.

„Не ми е приятно, че ме размотава, но чак пред инфаркт не съм бил. Ето сега в момента ремонтирам жилище, което, не дай Боже, може да стане собственост на банката при лошо развитие на ситуацията. Как няма да ми е свито сърцето? Къде ще отида, ако ми потропа кредиторът?“, ожали се наскоро актьорът.

Виж още:Проклятието на Антон Радичев застигна Богомил ГрозевПопулярният актьор Антон Радичев не крие пълното си разочарование от доскорошния си зет Богомил Гроз…May 16 2019skafeto.com

loading...