Шоуто на Слави балерините

Миналата седмица „Шоуто на Слави“ слезе от ефир, след като 19 години се излъчваше по bTV. В последния епизод на предаването Слави Трифонов обяви гръмките планове, които има.

А именно – да направи своя телевизия и партия, която ще се казва „Няма такава държава“. Междувременно обаче една от балерините му показа уникален кадър, който е направен в последния снимачен ден зад кулисите на „Шоуто на Слави“.

Освен това Стела Ангелова, която е част от „Магаданс“, реши да сподели и други пикантни кадри, които са направени през годините.

Балерина на Слави показа уникални СНИМКИ зад кулисите на шоуто Балерина на Слави показа уникални СНИМКИ зад кулисите на шоуто

Балерина на Слави показа уникални СНИМКИ зад кулисите на шоуто

„Най-хубавите 14години от моя живот!!! Щастлива съм ,че имах шанса да бъда част от това !!! Тhe Show must go on!!!“, написа тя, тагвайки някои от колежките си от „Магаданс“.

Балерина на Слави показа уникални СНИМКИ зад кулисите на шоуто Балерина на Слави показа уникални СНИМКИ зад кулисите на шоуто Балерина на Слави показа уникални СНИМКИ зад кулисите на шоуто

loading...