банда инцидент

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Влогърката и панелистка в „На кафе“ Андреа Банда Банда вече мечтае да разшири хоризонтите си в професионален аспект, пише България днес.

Щурата водеща споделя, че има идея, която вече е казала на продуцентите за различно предаване, което да се завърти в ефира на Нова телевизия, но засега не се знае дали е получила утвърдителен отговор. От известно време Андреа желае нов път в професионален план и разкрива, че има чувството, че тъпче на едно място и иска ново развитие.

„Мъчи ме мисълта какво да правя от следващия сезон, защото имам нужда от нещо по-различно. И като ще е ново – да е по-добро“, разкрива водещата на почитателите си. По-късно тя допълни, че идеята й е на кантар да се случи.

Предстояла среща с екипа и тепърва ще се разберат подробностите, но Банда била страшно вдъхновена и вярва, че такъв формат има място в родния ефир. В краен случай тя щяла да развие проекта си в социалните мрежи, мястото, откъдето доби широка популярност.

Виж още:Банда Банда проговори за връзката си с министър ПекановВицепремиерът по управлението на еврофондовете Атанас Пеканов е заедно на море с влогърката, водеща …Aug 11 2021skafeto.com

Андреа Банда Банда се разпищоли в КанИнфлуенсърката и панелистка на Гала Андреа Банда Банда видя червения килим на фестивала в Кан отблиз…Jul 7 2021skafeto.com