Десислава Банова джип

След новината, че Нова телевизия ще остане без синоптички заради бременността на Никол Станкулова и Гергана Малкоданска, ръководството на медията е предложило на Деси Банова да се върне на екран.

В момента две от трите хубавици, които съобщават прогнозата за времето, са в очакване на второто си дете.

Първа в майчинство ще излезе Станкулова, а след нея и Малкоданска. Така Нова телевизия оставала само с Лора Георгиева и Николай Василковски, които няма как да поемат всички емисии.

Затова от медията отправили оферта към съпругата на Росен Плевнелиев Деси, която има 20-годишен опит пред климатичната карта.

Тя обаче неочаквано се обидила от предложението. „Искам да водя собствена рубрика или предаване. Минало ми е времето, в което представях прогнозата“, отрязала предложението Деси Банова, пише „Уикенд“, цитиран от Блиц.

Жената на Плевнелиев слезе от екран преди 3 години, когато роди син на бившия президент. Тогава се заговори, че едва ли ще се завърне в телевизията, тъй като възприема работата си като недостатъчно престижна. Идеята да бъде просто съпруга и майка, макар и на бивш държавен глава ѝ омръзнала, твърдят нейни приятелки.

Деси отдавна имала желание да продължи рубриката си „Историите на успеха“, в които представяше успелите на Запад българи. Засега обаче от Нова ѝ заявили, че едва ли ще намерят ефирно време за предаването, но пък ще се радват тя да представя синоптичната прогноза и да запълни зейналата празнина поради отсъствието на Никол Станкулова и Гери Малкоданска.

Виж още:Заради Деси Банова братът на Плевнелиев не му говориЕкспрезидентът Росен Плевнелиев може да не се отличава с твърде забележителна осанка, но е плейбой №…Apr 2 2021skafeto.com

Никол Станкулова: Исках мъжа на Деси Банова!В последния работен ден за тази година за Гала и колегите й започнаха да се наливат с пиячка от сутр…Dec 31 2020skafeto.com


loading...