Деси Банова

„Завръщам се през септември в телевизията! Не съм се отказала да съм работеща жена, макар че малкото ми дете още не е тръгнало на градина. Предстои да ми изтече майчинството и ще говоря с ръководството за работни варианти за мен.“ Това сподели красивата синоптичка Деси Банова, вече Плевнелиева, пише България днес.

Младата майка, която днес става на 41 години, очаква романтична изненада от съпруга си – Росен Плевнелиев, а вчерашния празник на влюбените цялото семейство изкарва пред камината и в добро настроение. „С всички деца изкарваме празниците заедно. Поради сложността на времето, в което живеем, няма как да пътуваме, а и ресторантите още не са отворени, за да излезем навън за празниците, затова сме си вкъщи“, сподели още Деси.

Тя и съпругът й Росен Плевнелиев не са изкарали коронавируса и са особено внимателни, спазвайки всички противоепидемични мерки. „Бихме се ваксинирали. Децата ни имат всички ваксини, аз не съм антиваксърски настроена. За съжаление, има много неясни моменти с този новия щам, наречен „Уелски“, за който се твърди, че няма ваксина, която да му повлияе. И това малко е притеснително, дай Боже нещата да се променят към добро за целия свят“, сподели още красивата Деси.

Семейство Плевнелиеви се стяга за грандиозно строителство в разложкото село Баня. Бившият президент ще вдига истински палат върху 3 декара в селото, разположено между три планини – Рила, Пирин и Родопите.

На предстояща сесия на местния парламент общинарите в Разлог ще разглеждат искането на бившия държавен глава за смяна на предназначението на имот от „земеделска земя“ в „жилищно строителство“. Теренът се намира в местността Рудината. В близост се намира и старият имот на Росен Плевнелиев, който той продаде през 2017 г.

Бъдещият палат на Плевнелиев не е първото инвестиционно намерение на ексминистъра. Няколко месеца след като продаде луксозното си жилище, дойде новината, че общинският съвет в Разлог е одобрил изготвянето на подробни устройствени планове за трасета на водопровод и електропровод, предназначен за имот в Баня за жилищно строителство. Собственик на терена бе фирма „Ателаида“ ЕООД на тогавашната му съпруга Юлияна Плевнелиева. Скоро след това обаче президентската двойка се разведе и планът за градежа пропадна.

Местността Рудината, където ще се извисява бъдещият палат на Плевнелиев, е с изглед към Рила и Пирин, а наблизо е най-луксозният хотел на с. Баня. В момента до имота се достига по черен път и липсва инфраструктура, но пък мястото е тихо и спокойно.

Виж още:Деси Банова получи фирма за подарък от ПлевнелиевДеси Банова е получила собствена фирма като сватбен подарък от мъжа си Росен Плевнелиев. Бившият пре…Aug 1 2019skafeto.com

Никол Станкулова: Исках мъжа на Деси Банова!В последния работен ден за тази година за Гала и колегите й започнаха да се наливат с пиячка от сутр…Dec 31 2020skafeto.com

Загадката е разбулена: Деси Банова хлътнала по Плевнелиев, щом го видяла по къси гащи и джапанкиДеси Банова, вече Плевнелиева разкри, че се е влюбила в президента Росен Плевнелиев щом го видяла по…Jul 6 2018skafeto.com


loading...