Бараж

Премиерната драма „Бараж“ (Baraj) ще стартира у нас скоро като допълнително ще ви информираме за това кога и по кой канал ще се излъчва!

Продукцията на Med Yapım се оглавява от Феяз Думан („Една жена“, „Вътрешен човек“), Биран Дамла Йълмаз („Опасно изкушение“), Бурак Йорюк („20 минути“), Гизем Караджа („Градско момиче“, „Опасна красота“, „Надежда за обич“), Сумру Явруджук („Пепел от рози“, „Стая 309“) и др.

„Бараж“ се състои от 39 оригинални епизода по 120 минути или от 102 интернационални по 45 минути, съобщава Теленовелас.

Сериалът върви в Турция от март 2020 г. до май 2021 г. и печели сърцата на милиони зрители в южната ни съседка.

Сюжет

Историята на тийнейджърката Нехир започва в сиропиталище, където среща измамницата Зерин. Зерин я взима под крилото си и я учи как да оцелява, и най-важното – как да мами.

Дуото работи безупречно, но един ден Зерин забелязва, че Нехир си пише с потребител с името Назъм. След голяма кавга между двете Нехир решава да остави стария си живот и да се срещне с Назъм, който все повече ѝ харесва.

Назъм крие лицето си, тъй като има огромен белег, и праща на Нехир снимка на красивия Тарък. Нехир настоява да се срещнат, а Назъм е принуден да представи Тарък, за да не разочарова жената. Назъм е съкрушен, че трябва да наблюдава отстрани как Тарък се среща с любимата му и не може да стори нищо.

Една лъжа ще доведе до различни проблеми, а Нехир ще опита да избяга от тъмното си минало, което изглежда не иска да я изостави. За триото всеки нов ден създава нова мрежа от лъжи и може би истината е единственото нещо, което може да ги освободи, преди нещата да преминат границите на допустимото.

Дали в свят, в който хората се оценяват според външния им вид, любовта ще надделее?

Виж още:Определиха най-красивата турска актриса (ГАЛЕРИЯ)Турските актриси имат необичайна, рядка красота и талант, признати по целия свят. Всяка година редиц…Jul 1 2021skafeto.com

Дженк от „Безмилостен град“ е имал романтична връзка с популярна актриса от „Любов под наем“Озан Долунай (Дженк) от „Безмилостен град“ е бил в романтични отношения с популярна актриса от „Любо…Mar 2 2021skafeto.com


loading...