бареков николай

След четири момчета Николай Бареков най-после се сдоби с дъщеря. Хубавата новина журналистът обяви лично в своята Фейсбук страница, публикувайки песента „L’Italiano“ на Тото Кутуньо, разкрива Дир.бг.

„Buongiorno, принцеса Мария Барекова“, гласи посланието към поста му, под който вече се редят поздравителни коментари от неговите приятели в социалната мрежа.

Buongiorno, принцеса Мария Барекова! 💪🤩❤️❤️❤️❤️❤️🖐

Публикувахте от Nikolay Barekov в Вторник, 1 декември 2020 г.

От публикацията става ясно, че наследницата му ще носи името на своята майка, която неотдавна се възстанови след тежко боледуване от Covid-19, което сериозно притесни нейния мъж.

Сега обаче тя вече е добре и се радва на новото попълнение на фамилията.
За бременността на Календерска стана ясно в средата на август т.г., след като се появи с видимо наедрял корем на протеста, състоял се пред имота на бизнесмена Иво Прокопиев над скалите в местността Буджака, организиран от самия Бареков. Роклята с широка кройка, която брюнетката носеше, не успя да прикрие факта, че очаква още една рожба от обективите на телевизионните камери, отразяващи случващото се на място.

Преди почти 2 години бившият евродепутат Николай Бареков обяви, че ще се бори с демографската криза в България като прави деца и ще спре едва когато числеността им достигне броя на играчите в един футболен отбор. Днес по всичко изглежда, че планът му се развива повече от успешно и той действително възнамерява да удържи на своята дума.

Виж още:Бареков натопи „Да, България“ в позора „HelpKarma“Бившият евродепутат Николай Бареков натопи „Да, България“ на Христо Иванов в скандала с фондация “ H…Nov 8 2020skafeto.com

Машина! Бареков след К-19: Толкова са ми силни антителата, че почвам да дарявамБившият евродепутат Николай Бареков, който изкара К-19, ще дари кръвна плазма за лечение на нуждаещи…Oct 30 2020skafeto.com

Бареков алармира: Нюзрумът на БТВ е пламнал от коронавирусНюзрумът на БТВ станал развъдник на К-19. За това алармира във „Фейсбук“ бившият евродепутат Николай…Oct 23 2020skafeto.com

loading...