Бате Енчо

Лоша новина около Енчо Данаилов, познат на всички като Бате Енчо покрай детското предаване „Кой е по-по-най” – актьорът е изправен на ръба на оцеляването заради коронавирусната епидемия.

62-годишният актьор е без работа от 3 месеца, тъй като паркът с атракции за деца в София „Боби и Кели” (бившото „Патиланци”) е затворен за посетители от средата на месец януари заради грипната ваканция, а сега и заради коронавируса.

Бате Енчо бе творчески директор в атракциона в „Младост” и прибираше прилична заплата. Сега обаче той е пуснат в неплатен отпуск и няма абсолютно никакви доходи, пише „Уикенд“.

Проблемите на Енчо Данаилов се задълбочават и от липсата на работа на жена му и на най-малката му дъщеря Ваяна, която още живее в жилището на родителите си. Половинката на бате Енчо – Лили, работеше в ресторант за бързо хранене, но била съкратена преди месец.

Подобна е участта и на дъщеря му Ваяна, която доскоро работеше в рекламна агенция. 22-годишното момиче е съкратено заради кризата. Другите две пораснали дъщери на Бате Енчо имат препитание, но не могат да помогнат кой знае с какво на родителите си.

„Положението е трагично. Имам възрастна болна майка в Русе, а сестра ми претърпя операция. Засега се справяме някак си, защото имам спестявания, но те вече са на привършване. И да остана жив, за какво да живея? Заплати не дават, но трябва да си плащаш сметките за тока, за водата, за храната…”, кахъри се Бате Енчо. Актьорът признава, че никога не е бил в толкова критична ситуация.

Вижте още:
Башар Рахал: И аз пипнах коронавируса, два дни всичко ме боля жестокоБях в Камбоджа и там започна да ме боли цялото тяло. Тогава си казах, че го пипнах коронавируса. Тов…Apr 8 2020skafeto.com

Обратно към 50-те години: Прогнози за света след COVID-19Прогнозирането е лоша идея в най-добрите времена, а сега в никакъв случай не са най-добрите времена.…Apr 8 2020skafeto.com

loading...