Башар Рахал неузнаваем

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Башар Рахал е сред българските актьори, които привличат интереса на зрителите не само с таланта си, но и като цяло с поведението си. Той, подобно на други известни личности у нас, спазваше противоепидемичните мерки, наложени в страната ни, което се отрази и на външния му вид. В последната снимка, която Башар Рахал качи в Инстаграм, е неузнаваем.

Актьорът Башар Рахал предприе нещо, което отлага твърде дълго време. Негова млада любовница Райна Караянева го тласна към това внезапно решение, пишат от show.blitz.bg. Всеизвестен факт е, че актьорът е в процес на развод със своята съпруга и твърде вероятно след това ще сключи брак с младата си любовница. За да не я изпусне на Башар му се налага всеки ден да върши нещо, което до този момент не е правил. Извънредното положение и стоенето вкъщи се отрази на всички ни и всеки от нас излиза с няколко килограма отгоре. Башар е взел навременни мерки и всеки ден тренира усилено, а от снимките му личи, че вече има резултат.

„Влизам във форма!”, похвали се 45-годишният актьор и показа снимка, на която целият е плувнал в пот. Близки до Башар издават, че той се старае да поддържа форма, за да може да задържи младата си любовница. Годинките при актьора вече си акзват думата и белите косми в косата и брадата го поставят в неизгодно положение пред младата Райна. Затова иска поне в тяло да изглежда като младеж и прави всичко възможно по силите си.

Башар Мунзер Рахал е български актьор. Роден е на 20 октомври 1974 година в град Дубай, Обединени арабски емирства в семейството на Мунзер Рахал – ливанец и Мариана Рахал – българка. Има сестра Карла Рахал, която се изявява като певица и актриса. През 1980 година семейството му заминава за България. На 12 години Рахал започва да играе в телевизионни скечове. Две години по-късно влиза в групата на театър „Сълза и смях“. Там играе различни постановки, някои от които по Шекспир и Чехов. Водещ е на телевизионното предаване „Следващият, моля“ по TV7. От 5 септември 2015 е водещ на собственото си шоу „Бездомното шоу на Башар Рахал“ по bTV. На 27 февруари 2017 става част от петия сезон на телевизионното предаване „Като две капки вода“ по Нова Телевизия.

Вижте още:Башар Рахал: И аз пипнах коронавируса, два дни всичко ме боля жестокоБях в Камбоджа и там започна да ме боли цялото тяло. Тогава си казах, че го пипнах коронавируса. Тов…Apr 8 2020skafeto.comБашар Рахал се развеждаБашар Рахал и приятелката му Райна Караянева вече дори не се крият. Актьорът и бившата манекенка са …Apr 6 2020skafeto.com