бащата на Анджелина Джоли в България

Джон Войт, бащата на Анджелина Джоли, е в България от близо седмица. Холивудският актьор е в главната роля в психологически трилър, който се снима в “Ню Бояна”. Звездата ще остане в София само десетина дни.

Лентата е с работно заглавие Shadow Land, а историята се върти около героя на Войт – бивш президент на Щатите, който започва да посещава психолог, защото има натрапчиви сънища, че го грози опасност. Опасенията му са, че срещу него се подготвя атентат, който в крайна сметка наистина се случва.

В ролята на престъпния мозък влиза Мартон Чокаш. Той играе бивш военнослужещ, чиито братя по оръжие са избити по време на мисия. И той иска да отмъсти, убеден, че героят на Джон Войт е виновен за кървавата баня.

Режисьор на филма е Джеймс Бамфорд, който неотдавна бе тук за друга лента.

84-годишният Войт има завидна филмова и театрална кариера. Печелил е най-големите отличия в бранша – “Оскар” за главна мъжка роля, “Златен глобус” и БАФТА. Той участва и в екшъна “Бягство”, който Селена Гомес и Итън Хоук снимаха у нас през май 2012 г. Но тогава той така и не бе видян в София, защото засне сцените си по лентата в САЩ.


loading...