Поли Генова показа бащата на детето си, с което предизвика широк отзвук в родните медии. Тя по принцип е доста прикрита относно личния си живот и бе изненада, че толкова открито реши да сподели радостта си с почитателите си.
Поли Генова показа бащата на детето си (Снимки)

Поли Генова упорито се опитваше през последните месеци да скрие личния си живот от медиите. Певицата само говореше за своя любим, от който има син, но така и не се появиха никъде заедно, предават от show.blitz.bg. Това породи множество спецулации, че вероятно Поли не е заедно с бащата на детето си. Имаше и такива, които я заподозряха в ин витро процедура, тъй като биологичният й часовник тиктакал все по-упорито и тя взела крайно решение да стане майка по изкуствен път.
Поли Генова показа бащата на детето си (Снимки)

Изпълнителката, която представи цели два пъти България на „Евровизия“ най-накрая се престраши и показа своя любим мъж – холандецът Джо. Тя сподели семейна фотосесия, а поводът е рождения ден на любимия й. „Изненада! Честит рожден ден, татко Джо! Благословени сме да те имаме в живота си. Благодарим ти, че си най-страхотния баща и се грижиш толкова добре за нас!”, написа Поли към кадрите, заснети от Красена Ангелова, и завърши пожеланието на холандски: „Много те обичаме!”.

Поли за първи път показва мъжа до себе си, а и сина си Даниел, защото до скоро качваше негови снимки само в гръб. Поли и Джо се срещат в Благоевград на на наградите на БГ радио. Там той я попитам на английски дали може да се снима с нея. Поли не очаквала да я заговорят на чужд език, но се съгласила и се щракнали за спомен. На следващата година Поли и Джо се срещнали пак случайно на церемонията по раздаването на наградите на „БГ Радио”. И повече не се разделили. „Явно е било писано”, усмихва се влюбената певица.Поли Генова пусна първи кадър с малкия Даниел Джоузеф Шартън от родилнотоТалантливата ни певица Поли Генова изживява един от най-щастливите си моменти. Тя побърза да го спод…Apr 15 2019skafeto.comЧестито: Поли Генова роди! Разбра се и името на бебетоПоли Генова е една от любимите ни съвременни певици. Това е така и заради факта, че красавицата вина…Apr 12 2019skafeto.com

loading...