https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Роднини на Меган Маркъл я съсипаха! Хора до херцогинята на Съсекс, с които тя вече не общува, разкриха подробности за разрива ѝ с роднините по бащина линия.

Според баща ѝ Томас Маркъл, нейната полусестра Саманта и брат ѝ Томас, раздорът в семейството е настъпил преди сватбата ѝ с принц Хари. Те предполагат, че Мегън ги смятала за недостатъчно представителни, за да се запознаят с английското кралско семейство.

За Меган Маркъл причината за раздялата със семейството на баща ѝ вероятно е папарашката фотосесия, организирана от Томас Маркъл през май 2018 г., състояла се малко преди сватбата. Саманта Маркъл разкри в общото интервю, че Меган „все още щеше да е сервитьорка, ако не беше баща ѝ“ и нарече връзката им с принц Хари „токсична“.

78-годишният Томас Маркъл получи инсулт през 2022 г. и каза, че наистина иска да се сдобри с дъщеря си. Той твърди, че преди сватбата на Меган те са били много близки и той е бил герой за Меган. За да докажат думите си, семейство Маркъл показа на журналистите множество снимки и видеоклипове, на които щастливата Меган може да се види на съвместни пътувания, екскурзии и семейни тържества, пише „Марица“.

Томас Маркъл също реагира на думите на принц Хари, че Меган скърби за загубата на баща си. „Тя ме уби и след това започна да скърби“, изплака родителят.

Интервюиращият обаче предположи, че семейство Маркъл по свой си начин не са по-добри от Меган, тъй като те също са спечелили пари от семейния конфликт. На това Маркъл-старши отговори, че „ако хвърлите камък по някого, той също ще ви отвърне“.

Маркъл говори и за причините, поради които е дал на „Дейли мейл“ личното писмо на Меган. Той каза, че Меган е показала това писмо на шестима души, а Томас Маркъл просто е искал хората да чуят позицията му в този конфликт. Въпреки това, сега той твърди, че би предпочел да „изгори писмото“, отколкото да го сподели с пресата.

Саманта Маркъл обвини Меган в липса на „емпатия, съвест и съчувствие“. Тя добави, че не очаква никакви съобщения от Меган или опити за помирение, освен ако „няма собствен мотив“. Актрисата многократно е споделяла в интервюта, че никога не е била близка с роднините на баща си.

Меган Маркъл не присъства на коронацията на Чарлз III, въпреки официалната покана от страна на своя тъст. На тържеството в Уестминстърското абатство беше само принц Хари.