Безмилостен град 26 януари

„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, а Теленовелас разкрива какво ще се случи в епизода довечера, 13 януари:

Епизод: 8

Джерен продължава да спи редовно с Дженк.

Джемре отказва да говори със сестра си.

Дживан се прибира от болницата у дома. Сехер иска да го убеди да не работи вече като шофьор на Дамла, но той не е съгласен.

Джерен пита сестра си защо се сърди. Обвинява я, че иска да настрои Сехер срещу нея.

Дживан припомня на Агях, че иска повече. Господарят заявява, че не е забравил

обещанието си и половината от дълга му е изплатен.

Сехер моли Агях да освободи сина ѝ.

Дженк се къпе в басейна, а Джерен отива при него.

Агях е поръчал да проучат Джемре в родния ѝ край.

Шениз предлага пари на Сехер, за да изплатят дълга си за счупената кола и да напуснат къщата. Сехер отказва да приеме чека. Дживан чува разговора между двете и вдига скандал на майка си. Той е отчаян, че не може да се грижи за семейството си.

Тарък пристига в офиса на Агях заедно със сина си.

Джемре се грижи за Недим. Показва му снимките на родителите му и неговите като дете. Той се разплаква, а Джемре го успокоява.

Джерен казва на Дженк, че сестра ѝ пее по баровете и му показва видеоклипа.

Джемре води Недим на физиотерапия в басейна. Недим иска да се ръкува с братовчед си. Дженк излиза, а болният му казва да не тръгва. Дженк си спомня как като деца Недим го е викал за помощ, но той си е тръгнал и така момчето е паднало от балкона.

Джемре вдига скандал на Дженк и го нарича страхливец. Дженк се качва в колата си и потегля по халат. Дори Шениз не може да го спре.

Виж още:Довечера в „Безмилостен град“: Кръвоизлив (12 януари)„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, а Теленовелас ра…Jan 12 2021skafeto.com

Довечера в „Безмилостен град“: Джерен и Дженк стават любовници (11 януари)„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.  Теленовелас раз…Jan 11 2021skafeto.com

Недим от „Безмилостен град“ проговаряНесъмнено, още с първите си епизоди, новият турски сериал “Безмилостен град”, който се излъчва всяка…Jan 10 2021skafeto.com

loading...