Безмилостен град 22 януари

„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, а Теленовелас разкрива какво ще се случи в епизода довечера, 14 януари:

Епизод: 9

Джемре и рехабилитаторите се опитват да раздвижат Недим в басейна. Когато вижда Шениз, той спира да реагира. Шениз се ядосва, че инвалидът ще оздравее.

Приятелките на Дамла обсъждат и харесват Дживан.

Тарък разпорежда на един от своите хора да изработи Дживан.

Дженк отива в хотела по халат.

Агях се извинява на Сехер за поведението си. Той признава, че е бил суров към нея и семейството ѝ, а не е трябвало.

Джерен се държи лошо с Недим. Джемре удря шамар на сестра си и я нарича безсрамница. Упреква я за думите ѝ, защото никой не е застрахован да изпадне в неговото положение. Изисква Джерен да се извини на Недим. Момичето се извинява.

Недим пита Джемре дали е грозен. Медицинската сестра му вдъхва вяра, че той е красив. Агях одобрява нейните действия. Джемре го пита как се е случило падането. Агях отговаря, че това е случаен инцидент.

Дженк се прибира пиян и среща Джемре. Тя го подминава. Когато се качва по стълбите, Дженк вижда баща си, но и той го подминава.

Шениз моли съпруга си да покани Дженк във фирмата.

Дженк се качва в стаята на Недим. Ядосва се и хваща инвалида за гушата, а Недим го ухапва. Дженк признава, че той е бутнал братовчед си, Шениз се намесва.

Когато майка и син слизат по стълбите, Дженк полита и Джемре го хваща, за да не падне.

Шениз се досеща, че Джемре е чула разговора им.

Джемре моли Недим да ѝ разкаже за случилото се предната вечер. Агях я чува и я пита какво е станало.

Шениз предупреждава Дженк да стои далече от Джемре.

Агях казва на сина си, че е много лесно да направи Недим щастлив. Вика Дженк да започне работа във фирмата.

Виж още:Довечера в „Безмилостен град“: Недим пада от прозореца заради Дженк (13 януари)„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, а Теленовелас ра…Jan 13 2021skafeto.com

Довечера в „Безмилостен град“: Кръвоизлив (12 януари)„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, а Теленовелас ра…Jan 12 2021skafeto.com

Довечера в „Безмилостен град“: Джерен и Дженк стават любовници (11 януари)„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.  Теленовелас раз…Jan 11 2021skafeto.com

Недим от „Безмилостен град“ проговаряНесъмнено, още с първите си епизоди, новият турски сериал “Безмилостен град”, който се излъчва всяка…Jan 10 2021skafeto.com

loading...