Безмилостен град 14 юли

„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разкрива какво ще се случи в епизода довечера, 19 март:

Епизод: 54

Джерен настоява Дженк да подсигури бъдещето им. Младежът ѝ предлага двамата да избягат преди да е излязъл резултатът от ДНК теста.

Джемре и Джихан отиват на гости на Сехер. Тя чака Джерен да се върне от магазина.

Джерен не се съгласява да заминат и държи да се върне в имението. Заявява на Дженк, че не се страхува от нищо, но размисля, и решава, че са я вкарали в капан.
Дживан вижда сестра си и Дженк заедно. Дженк си тръгва, а Дживан спира сестра си. Тя му дава торбите с покупки.

Джемре уверява майка си, че няма спор с мъжа си.

Охранителите на Агях се обаждат на Джемре да я закарат при Недим. Тя се измъква от къщата на Джерен.

Джемре пристига в крайградската вила и е посрещната от Агях. Той ѝ казва, че ще помогне на Недим да я забрави. Допълва, че племенникът му е влюбен в нея, затова тя трябва да се откаже от Недим.

Шениз споделя с Дженк, че Агях действа много тайно и тя не може да разбере какво става. Дженк съобщава на майка си, че с Джемре се развеждат.

Агях обвинява Джемре, че е навредила на Недим, вместо да му помогне. Сестрата е шокирана и не може да вземе решение как да постъпи с пациента си. Джемре се самообвинява, че заради нея Недим не може да оздравее.

Шениз не разрешава Дженк да се разведе, защото разтрогването на брака е най-глупавото нещо пред баща му, който ще разбере истината за бебето.

Дживан се изнервя от приказките на Джерен и си тръгва. Тя звъни на Дженк и споделя подозренията си, че Дживан ги е видял.

Джемре влиза при Недим и започва да се държи като Джерен – казва му префърцунено, че с Дженк са щастливи и много ѝ харесва да живее в имението, въпреки че отначало се е присмивала на Джерен за тези приказки. Недим се чуди на приказките на Джемре.

Виж още:Довечера в „Безмилостен град“: Джемре подписва развода с Дженк (18 март)„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разк…Mar 18 2021skafeto.com

Довечера в „Безмилостен град“: Недим си тръгва (17 март)„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разк…Mar 17 2021skafeto.com

Довечера в „Безмилостен град“: Агях прави тест за бащинство, за да разбере чие е бебето на Джерен (16 март)„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разк…Mar 16 2021skafeto.com

Довечера в „Безмилостен град“: Дженк е принуден да върне Джерен в имението (15 март)„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разк…Mar 15 2021skafeto.com

Довечера в „Безмилостен град“: Ново начало (12 март)„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разк…Mar 12 2021skafeto.com


loading...