Безмилостен град 13 май

„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разкрива какво ще се случи в епизода довечера, 5 май:

Епизод: 87

Джерен заявява на Джемре, че лъжата е станала истина.

Недим е в болницата при Шениз, предупреждава я да мълчи за Джерен. Тя му благодари, че я е спасил. Недим се заканва да я накара да агонизира по-малко ден и нощ.

Дженк не вярва, че майка му е сбъркала хапчето. Шениз се опитва да го успокои, че се е върнала от оня свят. Заявява, че Недим не я е спасил, за да живеят, а за да ги унищожи малко по малко.

Недим иска да поговори с Джемре, но тя е променила мнението си за него.

Шениз споделя с Дженк, че Недим си спомня всичко и иска да им отмъсти. Агях чува всичко и се обажда на психоложката да изиграят една игра.

Оя се интересува с какво толкова Шениз е ядосала племенника си. Недим обяснява, че е видял леля си и баща си в леглото. Всичко останало се е случило заради това.

Недим допълва пред лекарката, че едва когато приключи с Шениз и Дженк, ще оздравее.

Шениз отива при психоложката. Дава ѝ документ, който съдържа анализ на проба за наркотици от миналото на Оя.

Джерен се хвали на баба си, че вече не е сама и ще стовари цялата къща върху Карачай. Тя се е съюзила с Недим.

Шениз шантажира Оя да разкрие миналото ѝ на наркозависима. Докторката се обажда на Агях и го уведомява, че е настъпила промяна в терапията.

Шениз вика Джерен да говорят.

Дженк пита Джемре защо не го е издала. Тя отговаря, че е имала надежда да няма разплата. Също така е вярвала, че двамата братовчеди могат да започнат отначало.

Дженк обяснява на жена си, че времето за разплата наближава и той иска тя да е до него. Моли я да не го оставя на майка му.

Шениз казва на Джерен, че с амбициите си ще прегази Дженк, а Недим ще я употреби за своето отмъщение срещу братовчед си.

Семейство Карачай се събират на новогодишна вечеря. Дамла прави последното за годината селфи на семейството. На тази вечеря ще имат гост…

Виж още:Агях от „Безмилостен град“ умираВървейки постепенно към своя край, сериалът „Безмилостен град“ разплита истината, до която самият Аг…May 3 2021skafeto.com

Довечера в „Безмилостен град“: Джерен трови Шениз и я влачи по земята (4 май)„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разк…May 4 2021skafeto.com

Довечера в „Безмилостен град“: Дженк признава любовта си пред Джемре (3 май)„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разк…May 3 2021skafeto.com

Довечера в „Безмилостен град“: Шениз кара Джерен да сипе отрова във водата на Недим (30 април)„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разк…Apr 30 2021skafeto.com

Довечера в „Безмилостен град“: Недим и Дженк се напиват (29 април)„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разк…Apr 29 2021skafeto.com

loading...