Безмилостен град 16 април

„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разкрива какво ще се случи в епизода довечера, 5 март:

Епизод: 44

Шениз предизвиква Дженк да я бутне, така както е направил с Недим. Дженк я моли да слезе, но Шениз не чува молбите на сина си. Той изпада в нервна криза, а тя му казва, че му е дала урок, и настоява да замине.

Джемре споделя с Дженк, че Шениз е идвала при нея заедно с Недим, но инвалидът вече не ѝ вярва. Изтъква, че само той може да помогне на Недим и на себе си. Дженк я гони от стаята си.

Джерен крещи по Джемре, че заради нея Дженк заминава за Америка.

Агях не иска Дженк да заминава, но няма смелост да сподели истинските си чувства към сина си. В стаята му той намира снимка на брат си и цялото семейство. Показва я на Недим и споделя с него, че е копнял да станат сплотено семейство, но не се е получило. Шениз подслушва този разговор и се кани да провали всичко.

Джерен започва да говори пред персонала, че Джемре е крадла. Родителите са възмутени. Джемре опитва да защити престижа на училището и успокоява всички, че в името на децата тя ще напусне работа.

На физиотерапията Недим споменава Джемре и опитва заради нея да се изправи.

Джемре научава, че Дженк е направил дарение, за да я вземат на работа. Тя заявява, че не иска да приеме пари от училището.

Сехер признава на Недим, че Джемре ѝ липсва. Тя звъни на дъщеря си и дава телефона на Недим. Той ѝ казва, че винаги ѝ е вярвал. Джемре му благодари.

Джемре отива при Дженк и приема да се омъжи за него.

На прощалното парти на Дженк, Дживан говори с приятелки на Дамла. Тя го ревнува.

Сехер се качва по етажа и среща Шениз, която влиза в стаята, за да си смени колието. Сехер нарочно я полива с горещ чай. Докато Шениз се преоблича, майката на Джемре бърза и взима записа с Недим от сейфа.

Дженк и Джемре се женят и се появяват хванати за ръце на прощалното парти в имението.

Виж още:Хубостта на Шениз от „Безмилостен град“ – чудо на пластичната хирургия (СНИМКИ)Актрисата Мине Тугай толкова убедително влиза в образа на коварната Шениз в сериала „Безмилостен гра…Mar 3 2021skafeto.com

Дженк от „Безмилостен град“ е имал романтична връзка с популярна актриса от „Любов под наем“Озан Долунай (Дженк) от „Безмилостен град“ е бил в романтични отношения с популярна актриса от „Любо…Mar 2 2021skafeto.com

Проблеми за Джерен от „Безмилостен град“ – феновете на сериала я тормозят в реалния животИ двете ключови героини в „Безмилостен град“ Джерен (Бахар Шахин) и Джемре (Сера Кутлубей) са от Анк…Mar 1 2021skafeto.com

Довечера в „Безмилостен град“: Недим предава Джемре, Дженк моли Шениз да не скача от балкона (4 март)„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разк…Mar 4 2021skafeto.com

Довечера в „Безмилостен град“: Джемре и Дженк слагат камера при Недим (2 март)„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разк…Mar 2 2021skafeto.com

loading...