Безмилостен град 16 април

„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разкрива какво ще се случи в епизода довечера, 8 март:

Епизод: 45

На прощалното тържество в къщата Дженк обявява, че с Джемре са се оженили.

Джемре е приела предложението на Дженк, защото е разбрала, че не може да се бори отвън за Недим.

Джерен припада от шока. Нериман се опитва да я успокои.

Шениз е бясна. Обявява, че партито е свършило. Не може да повярва, че синът ѝ е постъпил по този начин. Нахвърля се върху Дженк.

Дживан се чуди как да помогне на малката си сестра. Нериман го праща да иска сметка на Джемре.

Джемре заявява на майка си, че вече е вътре в къщата, в която по-рано тя не я е допуснала. Сехер е на мнение, че тази брачна халка е грешка. Настоява Джемре да се разведе, докато бракът още не е консумиран. Дживан предизвиква Дженк.

Шениз гони Дамла, за да говори със сина си насаме. Обвинява Дженк, че е съсипал всичко и е причинил един куп лоши неща на двамата.

Сехер показва чеиза на Джемре. Започва да я замеря с вещите от него. Упреква я, че е потъпкала родна си майка. Джемре отговаря, че майка ѝ е унищожила уважението, което са имали към нея. Тя не е реагирала по същия начин срещу Джерен и нейния таен брак.

Дженк признава на майка си, че обича съпругата си до полуда.

Дживан също не приема този брак. Обвинява сестра си, че добре го е подвела и излъгала.

Агях попада в задръстване. Когато пристига в имението е изненадан от присъствието на Джемре. Дженк му показва брачното свидетелство. Агях заявява, че не може да прекрачи прага на дома му, и го удря, след което ги гони.

Дженк взима свидетелството и си тръгва заедно с Джемре. Шениз моли мъжа си да ги спре. Агях отвръща, че вече няма син. Шениз припада.

Сехер умолява дъщеря си да пусне ръката на Дженк, но без резултат.

Нериман уверява Джерен, че ще си отмъстят.

Недим спи упоен, а Джерен се опитва да го събуди и да му разкаже за Джемре и Дженк.

Дженк вдига Джемре на ръце, за да я вкара в апартамента си за първата брачна нощ. Джемре не иска да консумират брака. Припомня му, че се е оженил, за да накаже баща си. Дженк отвръща, че този брак ще ѝ даде всичко необходимо, дори да бъде до Недим.

Шениз казва на мъжа си, че Дженк е неин син и отива да го измъкне от лапите на Джемре. Агях съобщава на жена си, че няма да намери сина си в апартамента му.

Виж още:Хубостта на Шениз от „Безмилостен град“ – чудо на пластичната хирургия (СНИМКИ)Актрисата Мине Тугай толкова убедително влиза в образа на коварната Шениз в сериала „Безмилостен гра…Mar 3 2021skafeto.com

Дженк от „Безмилостен град“ е имал романтична връзка с популярна актриса от „Любов под наем“Озан Долунай (Дженк) от „Безмилостен град“ е бил в романтични отношения с популярна актриса от „Любо…Mar 2 2021skafeto.com

Довечера в „Безмилостен град“: Джемре и Дженк се женят (5 март)„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разк…Mar 5 2021skafeto.com

Довечера в „Безмилостен град“: Недим предава Джемре, Дженк моли Шениз да не скача от балкона (4 март)„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разк…Mar 4 2021skafeto.com

Довечера в „Безмилостен град“: Джемре и Дженк слагат камера при Недим (2 март)„Безмилостен град“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разк…Mar 2 2021skafeto.com

loading...