без грим

Бритни Спиърс е сред най-противоречивите певици в света. В началото на кариерата си, тя бе възприета много добре от публиката и колегите си, но след това в живота й имаше турбуленции, които разклатиха имиджа й. Е, днес тя се показа без грим и с вдъхновяващо послание, което спечели уважението на последователите й.

Бритни Спиърс успя да шокира почитатели и приятели, пишат от jenata.blitz.bg. Певицата, на която почти всяка тийнейджърка бе фен през края на 90-те, публикува снимка без грим. Не е за вярване как изглежда 38-годишната блондинка, белязала живота на цяло едно поколение. Няма как да не отбележим, че певицата от много време насам се бъхти здраво във фитнеса, а вманиачеността й да си върне хубавото тяло от миналото прави така, че тя да изглежда безкрайно уморена.

Оказва се обаче, че това не е единствената причина. Всички сме свикнали да виждаме известните личности с много грим, а и това е нормално – снимки, видеоклипове, премиери и различни музикални награди и фестивали, все места, на които те са задължени да обърнат по-сериозно внимание на външния си вид. А и не само, повечето жени обичат да слагат повече грим. Е, Бритни успя да свали 10 години от възрастта си само с една снимка и няколко тона грим по-малко. Както се казва, лошият грим може да обезобрази всеки.
Бритни Спиърс се показа без грим (Снимка)

Спиърс публикува две селфита, на които почти няма грим на лицето си освен спирала. Оказва се, че без мазната очна линия и много фон дьо тен, пудра, руж и т.н. звездата изглежда много по-добре и поне с 10 години по-млада. На кадрите изпълнителката определено изглежда много по-свежа. „Кой би си го помислил? След толкова години установявам, че липсата на грим всъщност е пътят към успехът“, пише под кадъра тя.

„Това да изглеждаме естествено ни прави да изглеждаме много по-млади и по-добри. И, да нося си талисмана“, добавя още Спиърс. Наскоро фенове започнаха кампания „Свободната Бритни“ „FreeBritney“. От 12 годни певицата живее под опеката на баща си, а причината е психологическия й срив през 2007 година, когато тя обръсна главата си и се отдаде на пороци. Тя бе лишена от родителски права и се разведе.

Феновете й са сигурни, че от тогава насам баща й има пълен контрол върху живота и парите на певицата. Според тях чрез много от странните си публикации Спиърс просто крещи за помощ. Въпреки това преди време Бритни опита да увери феновете си, че всичко с нея е наред. Разбирам, че някои хора може да не харесат съдържанието в профила ми, но аз съм наистина щастлива. Искам да вдъхновя хората да бъдат повече себе си и да не угаждат на мнението на околните. Това е ключът към щастието.

Вижте още:4 звезди, които напълняха и спечелихаКогато става въпрос за напълняване и звезди, обикновено това е само временно явление, тъй като те вз…Jul 11 2020skafeto.com7 звезди, за които възрастта е само цифра (Снимки)Възрастта е само цифра и това е факт. В същото време обаче именно с нарастване на това число организ…Jul 11 2020skafeto.com

loading...