без капка грим

Райна е една от родните поп-фолк фурии, които от край време са врагове на естетическата хирургия. Тя доказа, че можеш да пробиеш в този бранш само с талант, без да се налага намесата на пластичен хирург. Може би и затова е учудващо, че тя се включи в тенденцията „без капка грим“ толкова късно, след други свои колежки.

Райна винаги е страняла от статуквото за фолкпевиците и години наред се бори да се отличи от този имидж, предават от show.blitz.bg. Не случайно досега не се изкуши да си напълни пазвата със силикон, но и тя нагази лука с издутите джуки. Пилето на фолка няма притеснения относно външния си вид и тези дни показа снимка, на която е без грим. „То няма разлика дали си с грил или не, все си си хубава“, хвалят я почитатели.
Райна се показа без капка грим (Снимка)

Певицата реши да си направи селфи от леглото и да се покаже без макиаж пред своите почитатели. Това не се случва за първи път. Нека не забравяме, че тя бе участник в първия сезон на „ВИП Брадър“, където през цялото време се разхождаше съвсем натурална.

Чалга дивата минава през много тежък личен период. Преди няколко месеца се раздели с приятеля си Валери Тюлеков и явно самотата си оказва влияние. Тя сподели доста интересна мисъл на Карл Густав Юнг : „Самотата не идва от това да няма хора около теб, а от невъзможността да общуваш с тях за нещата, които са важни за теб“. Можем да гадаем до кого е адресиран този израз и колко тежко й е всъщност на Райна в момента.

Райна Кирилова Терзийска е родена на 30 септември 1981 г. в гр. Сандански. Името ѝ е избрано след като баща ѝ отива при баба Ванга, с която имат предварителна уговорка. Той изпълнява заръката на пророчицата и занася поръчаните легенче, кукла и цветя. Баба Ванга взима карамфилите, избира един от тях и казва: „Райна ще се казва детето, и така ще я наричате, няма да ѝ преиначавате името.“ След един месец пророчицата става кръстница на Райна. Райна е буйно и палаво дете и добра ученичка. В 6-и клас се записва на курсове за манекени, в същото време тренира и спортни танци. Малко по-късно се записва да тренира карате, учи народно пеене и тренира лека атлетика. Преди да започне кариерата си на певица, Райна е професионален модел в агенция „Интерсаунд“ в продължение на пет години.

Вижте още:Пълен потрес: Фолк певицата Райна избяга от България и сложи бурка! (СНИМКА)Пилето на фолка сложи бурка. Певицата Райна замина за Дубай заедно с мъжа до себе си – ММА боецът Ва…Nov 26 2018skafeto.comРайна скочи срещу колежките си с тежко обвинениеРайна скочи срещу колежките си с тежко обвинение. Пилето на поп-фолка е известно с острия си език, к…Nov 1 2019skafeto.com

loading...