Бекстрийт

Братът на чаровния блондин от “Бекстрийт Бойс” Ник Картър – Аарън, прибра обратно в дома си българската си изгора Мелани Мартин и новородения им син Принц Лирик. След като ги отпрати няколко дни след раждането, обяснявайки, че нашенката го е излъгала, американецът премисли и тримата посрещнаха Коледа и Нова година в дома си в Лос Анджелис, предава Телеграф.

Към днешна дата звездното семейство живее добре и разчита на гледачка, която да им помага в грижите за бебето. По думите на Картър мъникът, кръстен на Майкъл Джейсън, бил много спокойно бебе. Още в началото Мелани го отбила и бебокът се хранел с изкуствено мляко, което изключително улеснявало родителите. През деня основните грижи били на българката и наетата гледачка, а нощем за Принц Лирик се грижел Картър. Той бил нощна птица и именно по малките часове му идвала музата да създава музика. Звездното семейство се препитава и от продажба на дрехи и аксесоари, създадени от Аарън.

Новината, че Мелани и Аарън са се разделили броени дни след раждането, дойде като изневиделица и раздели милионите им почитатели в Инстаграм. Докато едните им съчувстваха и молеха да се съберат, други заподозряха пиар трик, с който да направят реклама на последната песен на музиканта, която излезе в деня на раждането на сина му. Фактът, че двамата се събраха така тихомълком, говори, че може би вторият вариант е по-възможен.

Още от Лайфстайл


loading...