бела хадид

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Бела Хадид, считана за най-красивата жена на планетата, изглеждаше сякаш е излязла по голи гърди на червения килим на 74-ия филмов фестивал в Кан, но се оказа, че става дума за оптическа измама, пише сайтът Защото.

Американският модел присъства на премиерата на „Tre Piani“ (Три етажа) на Нани Морети, а нейното колие, което служи и като сутиен, събра очите на околните и беше сред най-коментираните модни новости на червения килим на най-пищния филмов фестивал в света.

Въпросното колие-сутиен, на което Бела Хадид заложи смело на Croisette, е проектирано от Даниел Роузбъри за фирмата „Schiaparelli“. Тя е споделила подробностите за своя дизайн на Haute Couture за есен/зима 2021/22 в социалните си мрежи.

Колието беше оформено като позлатено бронхиално дърво на бял дроб, чиито разклонения, украсени с кристали, служат и като сутиен.

Виж още:Ужилване: Откраднаха бижута за десетки хил. долара от хотелската стая в Кан на известна актрисаСемейни бижута са били откраднати от хотелската стая, в която е отседнала актрисата Джоди Търнър-Сми…Jul 12 2021skafeto.com