Белмондо любовници
Белмондо и Сото Майор през 80-те

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Семейството на френския актьор Жан-Пол Белмондо е неприятно изненадано от публикуването на интимните мемоари на една от неговите бивши любовници – бразилската актриса Карлос Сото Майор, съобщи Монитор, цитирайки Le Parisien.

Книгата излезе само малко повече от две седмици след кончината на звездата, обявена на 6 септември.

Авторката е била в близки отношения с Белмондо през 80-те години на миналия век. Адвокатът на семейството Мишел Годе обяви, че роднините на актьора са шокирани от случилото се и смятат постъпката на екс изгората му за неприлична. „Оставям мадам Сото Майор лице в лице с нейната съвест по въпроса за странния преразказ на събитията. Аз винаги съм бил много близък с Жан-Пол, затова знам истината“, заявява юристът.

Адвокатът също така разкрива, че Карлос Сото Майор се е срещнала с Белмондо миналата година и е публикувала няколко техни общи снимки в социалните мрежи. Според него, тя е използвала артиста, за да напомни на медиите за себе си.

Звездата на френското и световното кино Жан-Пол Белмондо си отиде от този свят на 88 години. В съболезнователно обръщение към семейството президентът Еманюел Макрон го нарече национално богатство на страната.

Виж още:Отиде си кинолегендата Жан-Пол БелмондоНа 88 години почина легендарният френски актьор Жан-Пол Белмондо, съобщи АФП. Жан-Пол Белмондо̀ се …Sep 6 2021skafeto.com